-->

Çaylak İle Filozof 4 / Güzellik, İyiliktir Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Çaylak İle Filozof 4 / Güzellik, İyiliktir kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Çaylak İle Filozof 4 / Güzellik, İyiliktir kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Çaylak İle Filozof 4 / Güzellik, İyiliktir kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Kalbim kırılmış falan değildi. Aynaya baktığımda ne gördüğümün gayet farkındaydım ben. Gözlüklerimi çıkardığımda hafif şaşı oluyordum. Kulaklarım biraz kepçeydi. Kollarım ve bacaklarım güçsüzdü. Solucan kadar zayıftım ve boyum da bir türlü uzamıyordu... Sesim ise belki bir süre sonra değişecekti ama bir saksağanınki kadar çirkindi. Sivilcelerim vardı. Ve her geçen gün sayıları artmaktaydı. Saçım da iki tepeliydi. Onları ne tarafa taramam gerektiğine bir türlü karar verebilmiş değildim. Bütün bunlar yetmezmiş gibi terlediğimde fare ölüsü gibi kokuyordum. Şükürler olsun, gülerken ya da konuşurken içerisi görünen bir ağzım yok. Dişlerim bir kunduzun dişlerine benziyordu çünkü. Hem sarı, hem de kazma gibi. Onlara tel takacaklardı. Filozof, Dr. Ortodontist’ten randevu bile ayarlamıştı. Yani bütün bunlar yetmezmiş gibi, yıllarca ağzımda tellerle dolaşacaktım. Sırf kendimi iyi hissedeyim diye bana, “Sen çok yakışıklısın. Robert Redford seni görse depresyona girer, oyunculuğu bırakır ve hayatını bir çiftlikte atlara fısıldayarak geçirirdi!” deseydi, Filozof’a inanacak mıydım sanki? Elbette inanmayacaktım!

***** Çaylak İle Filozof 4 / Güzellik, İyiliktir kitabını için satın alma linkleri:
Çaylak İle Filozof 4 / Güzellik, İyiliktir kitabını satın al

***** Çaylak İle Filozof 4 / Güzellik, İyiliktir indirme linkleri:
Çaylak İle Filozof 4 / Güzellik, İyiliktir kitabını PDF İndir
Çaylak İle Filozof 4 / Güzellik, İyiliktir kitabını ePub İndir
Çaylak İle Filozof 4 / Güzellik, İyiliktir kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Çaylak İle Filozof 4 / Güzellik, İyiliktir kitabını ele aldık. Çaylak İle Filozof 4 / Güzellik, İyiliktir kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Çaylak İle Filozof 4 / Güzellik, İyiliktir kitabının yazarı, Çaylak İle Filozof 4 / Güzellik, İyiliktir kitabının fiyatı ve Çaylak İle Filozof 4 / Güzellik, İyiliktir yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Çaylak İle Filozof 4 / Güzellik, İyiliktir kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Çaylak İle Filozof 4 / Güzellik, İyiliktir kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Çaylak İle Filozof 4 / Güzellik, İyiliktir kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Çaylak İle Filozof 4 / Güzellik, İyiliktir kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU