-->

Celaleddin Karatay - Siyasetin Dengesi / Zehra Odabaşı Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Celaleddin Karatay - Siyasetin Dengesi / Zehra Odabaşı kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Celaleddin Karatay - Siyasetin Dengesi / Zehra Odabaşı kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Celaleddin Karatay - Siyasetin Dengesi / Zehra Odabaşı kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Fiyat Takibi Haftalık Aylık Değişim Oranı: Ayrıntılar Selçuklular döneminde, özellikle Hristiyan ailelerden alınarak yetiştirilen yöneticilerin, devlete hizmetleri yanında kültür ve medeniyet tarihine de önemli katkıları olmuştur. On üçüncü yüzyılda, 1. Alaeddin Keybubad’ın himayesinde kölelikten emirliğe ve atabeyliğe uzanan öyle birisi çıkar ki; emirler ve küçük yaştaki şehzadelerin çalkantıları arasında sarsılan Türkiye Selçuklu Devletinin ömrüne ömür katar. Türkiye Selçuklu Devletinde şehzadelerin arasını bulan, emirleri makul gerekçelerle hizaya getiren stratejik ve analitik politikalarıyla siyasi dengeyi kuran Celaleddin Karatay, bu özellikleriyle günümüz okurlarına hatırlatılmayı hak ediyor. Devlet adamlığı kadar kültürel, sosyal, ilmi hayata etkileriyle de öne çıkan Karatay’ın izlerini Anadolu’da bıraktığı eserlerden sürebiliyoruz. Halen Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünde Öğretim Üyesi olarak görev yapan Dr. Zehra Odabaşı’nın kaleminden çıkan bu biyografi yazarın “Selçuklu Devleti’nde Mühtedî Vakıfları: Celaleddin Karatay Vakıfları Örneği” adlı doktora tezinden kitaplaştı. İki ana bölüme sahip kitabın ilk bölümünde yazar Karatay’ın doğumdan ölüme hayatını; ailesi, kökeni, devlet kademesindeki görevlerini ve Türkiye Selçuklu Devleti’nde ilk defa uyguladığı “ortak saltanat” uygulamasını, Anadolu’nun tasavvuf hayatındaki yerini; alim ve mutasavvıflarla ilişkilerini ve yakın çevresini anlatıyor. Karatay’ın sosyal, kültürel ve dini hayata etkilerini arkasında bıraktığı eserler üzerinden ele alan ikinci bölümdeyse Karatay Kervansarayı, zaviyesi ve vakıfları bütün içerikleriyle inceleniyor. Teslimat Bilgileri En geç 5 Mayıs Çarşamba günü İstanbul şehrinden kargoya verilir. İade / Değişim Bilgileri ’dan satın aldığınız ürünler için cayma hakkınızı kullanabilirsiniz.* İade Sürecini Gör Farklı bir model, beden veya renkle Ürün Değişimi yapabilirsiniz. Ürünü mağazaya ücretsiz göndermek için mağazanın anlaşmalı kargo firmasını tercih edin. Ürünle ilgili bilgi almak için Mağazaya Soru Sor alanından mağazayla iletişime geçebilirsiniz. *Cayma Hakkı Kullanımı ve İade Şartları, 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği hükümlerine tabidir.

***** Celaleddin Karatay - Siyasetin Dengesi / Zehra Odabaşı kitabını için satın alma linkleri:
Celaleddin Karatay - Siyasetin Dengesi / Zehra Odabaşı kitabını satın al

***** Celaleddin Karatay - Siyasetin Dengesi / Zehra Odabaşı indirme linkleri:
Celaleddin Karatay - Siyasetin Dengesi / Zehra Odabaşı kitabını PDF İndir
Celaleddin Karatay - Siyasetin Dengesi / Zehra Odabaşı kitabını ePub İndir
Celaleddin Karatay - Siyasetin Dengesi / Zehra Odabaşı kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Celaleddin Karatay - Siyasetin Dengesi / Zehra Odabaşı kitabını ele aldık. Celaleddin Karatay - Siyasetin Dengesi / Zehra Odabaşı kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Celaleddin Karatay - Siyasetin Dengesi / Zehra Odabaşı kitabının yazarı, Celaleddin Karatay - Siyasetin Dengesi / Zehra Odabaşı kitabının fiyatı ve Celaleddin Karatay - Siyasetin Dengesi / Zehra Odabaşı yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Celaleddin Karatay - Siyasetin Dengesi / Zehra Odabaşı kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Celaleddin Karatay - Siyasetin Dengesi / Zehra Odabaşı kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Celaleddin Karatay - Siyasetin Dengesi / Zehra Odabaşı kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Celaleddin Karatay - Siyasetin Dengesi / Zehra Odabaşı kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU