-->

Dımdızlak - Fergun Özelli Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Dımdızlak - Fergun Özelli kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Dımdızlak - Fergun Özelli kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Dımdızlak - Fergun Özelli kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
"Yer yırtılsa, gök yarılsa da camdan merdivenleri buzdan bacaklarıyla çabucak çıkacağını düşleyip yaşadığı metruk ve yavaş kasabadan koşarak kaçmış küçük hanımdaki o iflâh olmaz afra tafra, durmadan kanat çırpıyordu, zuladan az önce salınmış, çil çil karanlık altınlarla aydınlanmış çilingir sofrasında.” Marka Alakarga Sanat Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 48 Yayın Tarihi 2020 Yazar Fergun Özelli Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000005NC2W

***** Dımdızlak - Fergun Özelli kitabını için satın alma linkleri:
Dımdızlak - Fergun Özelli kitabını satın al

***** Dımdızlak - Fergun Özelli indirme linkleri:
Dımdızlak - Fergun Özelli kitabını PDF İndir
Dımdızlak - Fergun Özelli kitabını ePub İndir
Dımdızlak - Fergun Özelli kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Dımdızlak - Fergun Özelli kitabını ele aldık. Dımdızlak - Fergun Özelli kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Dımdızlak - Fergun Özelli kitabının yazarı, Dımdızlak - Fergun Özelli kitabının fiyatı ve Dımdızlak - Fergun Özelli yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Dımdızlak - Fergun Özelli kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Dımdızlak - Fergun Özelli kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Dımdızlak - Fergun Özelli kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Dımdızlak - Fergun Özelli kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU