-->

Elit Rusça Görüntülü Eğitim Seti (64 GB USB Bellek İçerisinde) Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Elit Rusça Görüntülü Eğitim Seti (64 GB USB Bellek İçerisinde) kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Elit Rusça Görüntülü Eğitim Seti (64 GB USB Bellek İçerisinde) kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Elit Rusça Görüntülü Eğitim Seti (64 GB USB Bellek İçerisinde) kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Elit Rusça Komple Görüntülü Eğitim Seti Tüm Seviyeler (64 GB USB Bellek İçerisinde) Rusça Eğitim Seti, başlangıçtan ileri seviyenin giriş bölümüne kadar anlatılmaktadır. Seti bitirdiğinizde Rusça’yı rahatça konuşup anlayabilecesiniz. Rusça konuşmanızı ve dil bilgisi kurallarını öğrenmenizi sağlayacak bir settir. Alfabeden başlayarak Rusça öğrenmek için gerekli olan tüm bilgiler anlatılmaktadır. Günlük Konuşma örnekleri ve dil bilgisi dahil 79 konudan oluşmaktadır. Okuma, yazma, konuşma ve anlama becerilerinizi geliştirmenizi sağlayacaktır.   Rusça Eğitim Seti Kutu İçeriği: - 64 GB USB Bellek ( Dersler usb bellek içerisine yüklenecektir. - Aktivasyon şifre kartı - Kullanma Kılavuzu Rusça Temel Seviye Rusça Orta Seviye Rusça İleri Seviye Giriş (Bu seviyeden sonra pratik yaparak kendi kendinizi geliştirebilirsiniz.) Günlük Konuşmalarla Rusça Ders videoları, konuların en ince ayrıntılarına kadar anlatılmaktadır. Dersleri izlerken aklınızda herhangi bir soru işareti kalmayacak, Evinizde düşük maliyetle Rusça öğrenebileceksiniz. Günlük konuşmalarda sıkça kullanılan cümleler ve kelimelerle Rusça öğrenmeniz kolaylaşacaktır.  Ne Kadar Sürede Rusça Öğrenebilirim? Rusça video dersleri 79 konu ve 40 saatten oluşmaktadır. Anlaşılmayan konuları tekrar izleme olanağı vardır. Herhangi bir izleme sınırı yoktur. Günde ortalama 2 saat ders çalışmanızı tavsiye ederiz. Kısa sürede gramer yapısını öğrenmiş olacaksınız ve Rusçadaki bütün zamanları öğreneceksiniz.   Tavsiyemiz günde 2 saat ders, yarım saat pratik yaparak haftada ortalama 9 saatlik çalışma ile Rusça'yı 2-3 aylık sürede geliştirmiş olacaksınız. Eğitimleriniz ne kadar uzun süreye yayılırsa dersler o kadar akılda kalıcı hale gelecektir.    Marka Elit Eğitim Basım Dili Türkçe, Yunanca Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu KELIT0055

***** Elit Rusça Görüntülü Eğitim Seti (64 GB USB Bellek İçerisinde) kitabını için satın alma linkleri:
Elit Rusça Görüntülü Eğitim Seti (64 GB USB Bellek İçerisinde) kitabını satın al

***** Elit Rusça Görüntülü Eğitim Seti (64 GB USB Bellek İçerisinde) indirme linkleri:
Elit Rusça Görüntülü Eğitim Seti (64 GB USB Bellek İçerisinde) kitabını PDF İndir
Elit Rusça Görüntülü Eğitim Seti (64 GB USB Bellek İçerisinde) kitabını ePub İndir
Elit Rusça Görüntülü Eğitim Seti (64 GB USB Bellek İçerisinde) kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Elit Rusça Görüntülü Eğitim Seti (64 GB USB Bellek İçerisinde) kitabını ele aldık. Elit Rusça Görüntülü Eğitim Seti (64 GB USB Bellek İçerisinde) kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Elit Rusça Görüntülü Eğitim Seti (64 GB USB Bellek İçerisinde) kitabının yazarı, Elit Rusça Görüntülü Eğitim Seti (64 GB USB Bellek İçerisinde) kitabının fiyatı ve Elit Rusça Görüntülü Eğitim Seti (64 GB USB Bellek İçerisinde) yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Elit Rusça Görüntülü Eğitim Seti (64 GB USB Bellek İçerisinde) kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Elit Rusça Görüntülü Eğitim Seti (64 GB USB Bellek İçerisinde) kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Elit Rusça Görüntülü Eğitim Seti (64 GB USB Bellek İçerisinde) kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Elit Rusça Görüntülü Eğitim Seti (64 GB USB Bellek İçerisinde) kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU