-->

Feodaller - Şener Armağan Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Feodaller - Şener Armağan kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Feodaller - Şener Armağan kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Feodaller - Şener Armağan kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Yine Ölüme Dair …… Hangimiz ilkönce nasıl ve nerde ölürsek ölelim, seninle biz birbirimizi ve insanların en büyük davasını sevebildik -dövüştük onun uğruna-, yaşadık diyebiliriz. Nazım Hikmet * Kırk yıllık yoldaşımız, kardeşimiz gibi sevdiğimiz arkadaşımız Şener Çınar'ı vakitsiz kaybetmek, ortak çevremizdeki herkesi çok üzdü. İnanamadık, sıcağı sıcağına tam olarak anlayamadık ama geçen zaman içinde Şener'in yokluğunu derinden hissettik. Yitirdiklerinin ardından acı yaşayan insanların hafızalarındaki ortak anıların güçlü bir şekilde canlanması, sürekli olarak geçmişlerini anmaları, anlatmaları, yaşayan acıyı hafifletmek için insan beyninin bir çeşit savunma mekanizması olmalı. Yakın çevremizde de aynen böyle oldu, ne zaman bir araya gelsek sürekli olarak Şener'i anlatır olduk ve ortak anılarımızı yazmamız lazım diye düşündük. Şener sağlığında Zara'da yaşanan, bilinen ve sevilen öyküleri “Çelik Yelekli Kuşlar” kitabında toplamıştı. Bizler de yaşadığımız anıları bir kitapta toplamak, ona yaraşır bir armağan vermek, her geçen gün artan hasretimizi biraz olsun hafifletmek, bir anlamda da Şener'in öykülerinin devamı olmak istedik. Turan Can Erdem Marka Sınırsız Kitap Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 128 Yayın Tarihi 2020 Yazar Şener Armağan Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000004D8PK

***** Feodaller - Şener Armağan kitabını için satın alma linkleri:
Feodaller - Şener Armağan kitabını satın al

***** Feodaller - Şener Armağan indirme linkleri:
Feodaller - Şener Armağan kitabını PDF İndir
Feodaller - Şener Armağan kitabını ePub İndir
Feodaller - Şener Armağan kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Feodaller - Şener Armağan kitabını ele aldık. Feodaller - Şener Armağan kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Feodaller - Şener Armağan kitabının yazarı, Feodaller - Şener Armağan kitabının fiyatı ve Feodaller - Şener Armağan yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Feodaller - Şener Armağan kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Feodaller - Şener Armağan kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Feodaller - Şener Armağan kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Feodaller - Şener Armağan kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU