-->

Gizli Diller ve Kodlar: Tarihçeleri ve Teknikleri Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Gizli Diller ve Kodlar: Tarihçeleri ve Teknikleri kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Gizli Diller ve Kodlar: Tarihçeleri ve Teknikleri kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Gizli Diller ve Kodlar: Tarihçeleri ve Teknikleri kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
İnsanlar özel bilgilerinin ve kişisel mesajlarının istenmeyen kişilerin eline geçmesini önlemek amacıyla tarih boyunca çok çeşitli yollara başvurdular. Kendi aralarında “gizli diller” icat ederek bunlarla iletişim kurdular, harflerin yerine kodlar atadılar; önceleri mekanik, yakın dönemde de dijital kodlama yöntemleri geliştirdiler.   Ama eğer gizli dillerin ve kodların yalnızca casuslar ya da kanunsuzlar için olduğunu düşünüyorsanız, fena halde yanılıyorsunuz. Bugün kullandığımız akıllı telefonlar, ATM'ler, uzaktan kumandalar, internet işlemleri, hepsi ve çok daha fazlası, güvenle çalışmak için kodlamaya ve kriptolojiye muhtaçtır. Giderek daha da dijitalleşen bir çağda artık gündelik yaşantımızın her yerine sirayet etmiş durumdaki gizleme ve güvenlik bilimi “kriptoloji”, bu kitapta sade ve öz bir şekilde tanıtılıyor; tarihteki ilk örneklerinden günümüze ve hatta geleceğe doğru uzanan bir şifreleme tarihçesi veriliyor. Kodlama ve kod çözmenin sayısız yöntemlerine olduğu kadar bunların güncel işlevlerine dair de hem anlaşılır hem kapsamlı bir özet sunuluyor.  

***** Gizli Diller ve Kodlar: Tarihçeleri ve Teknikleri kitabını için satın alma linkleri:
Gizli Diller ve Kodlar: Tarihçeleri ve Teknikleri kitabını satın al

***** Gizli Diller ve Kodlar: Tarihçeleri ve Teknikleri indirme linkleri:
Gizli Diller ve Kodlar: Tarihçeleri ve Teknikleri kitabını PDF İndir
Gizli Diller ve Kodlar: Tarihçeleri ve Teknikleri kitabını ePub İndir
Gizli Diller ve Kodlar: Tarihçeleri ve Teknikleri kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Gizli Diller ve Kodlar: Tarihçeleri ve Teknikleri kitabını ele aldık. Gizli Diller ve Kodlar: Tarihçeleri ve Teknikleri kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Gizli Diller ve Kodlar: Tarihçeleri ve Teknikleri kitabının yazarı, Gizli Diller ve Kodlar: Tarihçeleri ve Teknikleri kitabının fiyatı ve Gizli Diller ve Kodlar: Tarihçeleri ve Teknikleri yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Gizli Diller ve Kodlar: Tarihçeleri ve Teknikleri kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Gizli Diller ve Kodlar: Tarihçeleri ve Teknikleri kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Gizli Diller ve Kodlar: Tarihçeleri ve Teknikleri kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Gizli Diller ve Kodlar: Tarihçeleri ve Teknikleri kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU