-->

Harika Haftalar (Ciltli) Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Harika Haftalar (Ciltli) kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Harika Haftalar (Ciltli) kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Harika Haftalar (Ciltli) kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Ürün Özellikleri Çevirmen Ekin Duru Kitap Türü Ciltli Sayfa Sayısı 480 Yayın Dili Türkçe Basım Tarihi Ekim 2019 Yazar Frans Plooij , Hetty Van De Rijt Yayınevi Pegasus Yayınları Fiyat Takibi Haftalık Aylık Değişim Oranı: Ayrıntılar Bebeğinizin ilk 20 ayındaki en önemli gelişim haftalarını destekleme ve bu 10 zorlu evreyi büyülü sıçramalara dönüştürme rehberi • 1.5 milyon kopyadan fazla satıldı!  • Dünya çapında #1 bestseller çocuk gelişim kitabı Bebeğinizin Gelişen Zekâsı: Ne harika Bir Dünya! Harika Haftalar boyunca yaşayacaklarınız... • İlk 20 ay içinde tüm bebeklerin on büyük gelişim sıçraması gerçekleştirdiği tarihleri keşfedeceksiniz • Dünyaya bebeğinizin bakış açısından bakacaksınız • Her bir sıçramayı nasıl destekleyeceğinizi öğreneceksiniz • Bebeğinizin huysuz, ilgi isteyen, ağlamaklı anlarında ona yardımcı olacaksınız • Her bir anahtar haftada en iyi oyun ve oyuncakların ne olduğunu bileceksiniz • Davranışları anlamlandırmak için takvim, tablo ve kontrol çizelgesi kullanacaksınız • Bebeğinizin davranışları için haftalık rehbere sahip olacaksınız “Bu kitap dünyayı çocukların gözünden görmenize yardımcı olacak. (…) Ebeveyn olsanız da olmasanız da burada anlatılanlardan yararlanmak için hiçbir zaman çok erken ya da çok geç değil.”  – Prof. Dr. Philip J. Runkel, Oregon Üniversitesi Teslimat Bilgileri En geç 3 Mayıs Pazartesi günü İstanbul şehrinden kargoya verilir. İade / Değişim Bilgileri ’dan satın aldığınız ürünler için cayma hakkınızı kullanabilirsiniz.* İade Sürecini Gör Farklı bir model, beden veya renkle Ürün Değişimi yapabilirsiniz. Ürünü mağazaya ücretsiz göndermek için mağazanın anlaşmalı kargo firmasını tercih edin. Ürünle ilgili bilgi almak için Mağazaya Soru Sor alanından mağazayla iletişime geçebilirsiniz. *Cayma Hakkı Kullanımı ve İade Şartları, 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği hükümlerine tabidir.

***** Harika Haftalar (Ciltli) kitabını için satın alma linkleri:
Harika Haftalar (Ciltli) kitabını satın al

***** Harika Haftalar (Ciltli) indirme linkleri:
Harika Haftalar (Ciltli) kitabını PDF İndir
Harika Haftalar (Ciltli) kitabını ePub İndir
Harika Haftalar (Ciltli) kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Harika Haftalar (Ciltli) kitabını ele aldık. Harika Haftalar (Ciltli) kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Harika Haftalar (Ciltli) kitabının yazarı, Harika Haftalar (Ciltli) kitabının fiyatı ve Harika Haftalar (Ciltli) yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Harika Haftalar (Ciltli) kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Harika Haftalar (Ciltli) kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Harika Haftalar (Ciltli) kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Harika Haftalar (Ciltli) kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU