-->

Hayatımızı Etkileyen Şemalar - Melike Mursaguliyeva Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Hayatımızı Etkileyen Şemalar - Melike Mursaguliyeva kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Hayatımızı Etkileyen Şemalar - Melike Mursaguliyeva kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Hayatımızı Etkileyen Şemalar - Melike Mursaguliyeva kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Kimi zaman, aşırı vicdan ve hayır diyememek yüzünden kendi ihtiyaçlarımıza sıra gelmez. Kimi zaman, terk edilmekten korktuğumuz için ilişkilerde altta kalırız. Kimi zaman, sağlığımızı kaybetmemek, aklımızı kaçırmak, parasız kalmak gibi korkularımızın içinde yaşam sevincimizi yok ederiz. Kimi zaman, hayatımız işleri yetiştirmeye çalışmak ile geçip gidiyor. Bazen de tatmin etmeyen ilişkiler, endişelerle dolu bir hayat, nedensiz yere kendini diğerlerinden aşağı hissetmek... Bu, kendine zarar verici düşünce ve hissetme kalıplarına ŞEMA adı verilmektedir. Şemaları tanıyıp bilmek, mutluluğa ulaşmamızı engelleyen ve bu girdaptan nasıl kurtulacağımızı gösteriyor. Şemaların içinde takılıp kalınca, ilişki yaşamak için bencil, soğuk olan kişilere kapılıyoruz. Reddedildiğimizi düşündüğümüz için gerçekten kim olduğumuzu insanlara göstermekten korkarız. Çevremizdeki insanlara kıyasla kendimizi değersiz hissederiz. Bu kitap bütün bu kalıpları nasıl yeneceğimizi, hayatın içinde daha huzurlu ve rahat yaşamayı öğretmeyi hedeflemiştir. Marka Zinde Yayıncılık Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltli Sayfa Sayısı 200 Yayın Tarihi 2021 Yazar Melike Mursaguliyeva Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000004YWZM

***** Hayatımızı Etkileyen Şemalar - Melike Mursaguliyeva kitabını için satın alma linkleri:
Hayatımızı Etkileyen Şemalar - Melike Mursaguliyeva kitabını satın al

***** Hayatımızı Etkileyen Şemalar - Melike Mursaguliyeva indirme linkleri:
Hayatımızı Etkileyen Şemalar - Melike Mursaguliyeva kitabını PDF İndir
Hayatımızı Etkileyen Şemalar - Melike Mursaguliyeva kitabını ePub İndir
Hayatımızı Etkileyen Şemalar - Melike Mursaguliyeva kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Hayatımızı Etkileyen Şemalar - Melike Mursaguliyeva kitabını ele aldık. Hayatımızı Etkileyen Şemalar - Melike Mursaguliyeva kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Hayatımızı Etkileyen Şemalar - Melike Mursaguliyeva kitabının yazarı, Hayatımızı Etkileyen Şemalar - Melike Mursaguliyeva kitabının fiyatı ve Hayatımızı Etkileyen Şemalar - Melike Mursaguliyeva yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Hayatımızı Etkileyen Şemalar - Melike Mursaguliyeva kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Hayatımızı Etkileyen Şemalar - Melike Mursaguliyeva kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Hayatımızı Etkileyen Şemalar - Melike Mursaguliyeva kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Hayatımızı Etkileyen Şemalar - Melike Mursaguliyeva kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU