-->

Hayvan Çiftliği - George Orwell Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Hayvan Çiftliği - George Orwell kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Hayvan Çiftliği - George Orwell kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Hayvan Çiftliği - George Orwell kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Orwell için, birçok ünlü eleştirmen, çağdaşlarını bugün var olan modern dünyanın genel sorunları üzerine düşünmeye yöneltme çabalarından dolayı, "İngiltere'nin Bilinci" deyimini kullanmıştır. Swift biçiminde yazdığı ve 1945 yılında yayınladığı, "Hayvan Çiftliği" ve 1949 yılında yazdığı ünlü "1984" adlı romanları, Orwell'in, gelecek ile ilgili düşünce ve çıkış yolları arayışlarını yansıtan bir çeşit vasiyetname niteliğine sahip. Hayvan Çiftliği’nin Orwell’in insanlık tarihinin kısa ve etkili bir yorumu olduğunu söylemek eski moda olsa gerek. Yeryüzü tarihimizin geleceğini ön görmeye çalıştığımızda Napoleon’un sadece Stalin olarak kalmayacağı ortada. Boxer'ın ağır tarım vergisine tabi tutulan vatansever bir çiftçi olduğu ve belki de Eşek Benjamin'in bilgeliğiyle Spinoza olarak zihinlerde kalacağı da biliniyor. Öte yandan bu romanın, bir-iki asır önce asla yazılamayacağı gerçeğini unutmazsak, romanı tam da bugün okuma gereğini hatırlamalıyız ve onların bizi sindirdiği gibi değil de Orwell'in zihninde gezdirdiği üzere, "Korkacak bir şey yok." Marka Epona Kitap Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 104 Yayın Tarihi 2021 Yazar George Orwell Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000005I52L

***** Hayvan Çiftliği - George Orwell kitabını için satın alma linkleri:
Hayvan Çiftliği - George Orwell kitabını satın al

***** Hayvan Çiftliği - George Orwell indirme linkleri:
Hayvan Çiftliği - George Orwell kitabını PDF İndir
Hayvan Çiftliği - George Orwell kitabını ePub İndir
Hayvan Çiftliği - George Orwell kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Hayvan Çiftliği - George Orwell kitabını ele aldık. Hayvan Çiftliği - George Orwell kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Hayvan Çiftliği - George Orwell kitabının yazarı, Hayvan Çiftliği - George Orwell kitabının fiyatı ve Hayvan Çiftliği - George Orwell yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Hayvan Çiftliği - George Orwell kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Hayvan Çiftliği - George Orwell kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Hayvan Çiftliği - George Orwell kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Hayvan Çiftliği - George Orwell kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU