-->

Iletişim Için Arapça(El-Arabiyyetu Li’t-Tevasul) - Khaled Khalifa Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Iletişim Için Arapça(El-Arabiyyetu Li’t-Tevasul) - Khaled Khalifa kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Iletişim Için Arapça(El-Arabiyyetu Li’t-Tevasul) - Khaled Khalifa kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Iletişim Için Arapça(El-Arabiyyetu Li’t-Tevasul) - Khaled Khalifa kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Arapça iletişim becerilerini geliştirmek için hazırlanmış olan eser temel seviyede Arapça bilenlerin hem temel iletişim becerilerini pekiştirmeyi hem de ileri seviyeye hazırlamayı hedefliyor. Eserde dilin temel becerilerinden özellikle dinleme ile sözlü ve yazılı ifade üzerinde yoğunlaşılmış. Arapça öğrenenlerin sıklıkla yaptığı hatalar veya genel olarak görülen eksikler dikkate alınarak bazı dilbilgisi konularına da yer verilmiştir. Temel dil üsluplarından olan olumsuzluk, soru, istisna, benzetme vb. Konular üzerine etkinliklere yer verilmiştir. Konuşma becerisine özel önem verilen eserde günümüz insanının hayatından konular seçilmiştir: Hobiler, günlük aktiviteler, Arap dili, gençlik ve internet sorunları, turizm ve yurt dışına göç... Diyaloglarda tartışma üslubuna yer verilerek öğrenciye fikirlerini farklı yollarla nasıl ifade edebileceği gösterilmeye çalışılmıştır. Kitaptaki diyalogların ses dosyalarına kare kodlar yardımıyla ulaşılabilmektedir. Marka Akdem Yayınları Basım Dili Arapça Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 154 Sınıfı Mesleki Hazırlık Yayın Tarihi 2019 Yazar Khaled Khalifa Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000004W4G2

***** Iletişim Için Arapça(El-Arabiyyetu Li’t-Tevasul) - Khaled Khalifa kitabını için satın alma linkleri:
Iletişim Için Arapça(El-Arabiyyetu Li’t-Tevasul) - Khaled Khalifa kitabını satın al

***** Iletişim Için Arapça(El-Arabiyyetu Li’t-Tevasul) - Khaled Khalifa indirme linkleri:
Iletişim Için Arapça(El-Arabiyyetu Li’t-Tevasul) - Khaled Khalifa kitabını PDF İndir
Iletişim Için Arapça(El-Arabiyyetu Li’t-Tevasul) - Khaled Khalifa kitabını ePub İndir
Iletişim Için Arapça(El-Arabiyyetu Li’t-Tevasul) - Khaled Khalifa kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Iletişim Için Arapça(El-Arabiyyetu Li’t-Tevasul) - Khaled Khalifa kitabını ele aldık. Iletişim Için Arapça(El-Arabiyyetu Li’t-Tevasul) - Khaled Khalifa kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Iletişim Için Arapça(El-Arabiyyetu Li’t-Tevasul) - Khaled Khalifa kitabının yazarı, Iletişim Için Arapça(El-Arabiyyetu Li’t-Tevasul) - Khaled Khalifa kitabının fiyatı ve Iletişim Için Arapça(El-Arabiyyetu Li’t-Tevasul) - Khaled Khalifa yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Iletişim Için Arapça(El-Arabiyyetu Li’t-Tevasul) - Khaled Khalifa kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Iletişim Için Arapça(El-Arabiyyetu Li’t-Tevasul) - Khaled Khalifa kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Iletişim Için Arapça(El-Arabiyyetu Li’t-Tevasul) - Khaled Khalifa kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Iletişim Için Arapça(El-Arabiyyetu Li’t-Tevasul) - Khaled Khalifa kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU