-->

Inadına Aşk Kitabı Seti - Emre Öztürk Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Inadına Aşk Kitabı Seti - Emre Öztürk kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Inadına Aşk Kitabı Seti - Emre Öztürk kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Inadına Aşk Kitabı Seti - Emre Öztürk kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Inadına Aşk Kitabı Seti - Emre Öztürk Eyvah! Aşk Varsa Sırada Evlilik De Var! Eyvah Aşk Varsa Sevgiliniz var, ona deli gibi âşıksınız! Onun yanındayken ayaklarınız adeta yere basmıyor, bulutların üzerinde uçuyorsunuz. Onunla yoklar var, dertler bile bal oluyor! Yeryüzündeki en büyük ve sonsuz aşk sizinki! Evlendiğinizde de bu sonsuza kadar böyle sürecek! Acaba? Oysa bunu kendinize bile itiraf etmeye çekinseniz de etrafınızdaki evliliklere baktığınızda korkuyor, bu soru aklınıza her geldiğinde “Acaba?” sorusunu zihninizden uzaklaştırmaya çalışıyorsunuz. Sahiden de evlilik aşkı öldürüyor mu yoksa? Bak şimdi, sevgili âşık dostum… Eğer dikkatli okursan bu kitap sana aşk ve evlilik hakkında yaşanmış tecrübelerden yola çıkarak, çok ama çok önemli tüyolar verecek. Kadına Göre Aşk Kadına göre aşk Bakınca ne görüyorsun ona? Bir aynadan daha fazlası olmalı. Yalnız kendini değil yüreğini, sevgini, mutluluğunu ama en çokta huzuru görebilmelisin onda. Baktıkça bakasın gelmeli. Heyecanlanmalı bazen, tıpkı çocukluğunda yeni bir bayramlık elbise alınmış gibi. Yüzünde güller açmalı. İşte, sevdiğin insan karşında, izle saatlerce bu eserini. Bu senin almadan verdiklerinin yansıması!   Hayalet Sevgili “Yaşınız sizi aşktan korumaz. Ama aşk bir dereceye kadar yaşlılıktan korur.” (Jean Moreau) Elimde kalemim ve defterim, boş bir sayfada yine sadece seni ve sadece sana yazmaya başladım. Öyle aklımdasın ki… Ah, sensiz kalmıyor muyum bazen, yıkasım geliyor gördüğüm bütün duvarları… Ardında seni bulurum sanıyorum… Ne ayrı koyduysa bizi, zaman ya da yollar, bir kalemde silesim geliyor. Sana dokunmamı engelleyen ne varsa, bir bardağı yere çarpıp tuzla buz eder gibi parçalamak istiyorum. Seni düşlediğim vakitlerde mavi bir yağmur başlıyor, ıslanıyorum. Ve nihayetinde sana kavuşmak… İşte bunu düşünmek içimde kırılmış bütün aynaları tamir ediyor… Öğreneceğim çok şey var sana dair... Marka Halk Kitabevi Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 498 Yayın Tarihi 2021 Yazar Emre Öztürk Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBV00001CLO1V

***** Inadına Aşk Kitabı Seti - Emre Öztürk kitabını için satın alma linkleri:
Inadına Aşk Kitabı Seti - Emre Öztürk kitabını satın al

***** Inadına Aşk Kitabı Seti - Emre Öztürk indirme linkleri:
Inadına Aşk Kitabı Seti - Emre Öztürk kitabını PDF İndir
Inadına Aşk Kitabı Seti - Emre Öztürk kitabını ePub İndir
Inadına Aşk Kitabı Seti - Emre Öztürk kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Inadına Aşk Kitabı Seti - Emre Öztürk kitabını ele aldık. Inadına Aşk Kitabı Seti - Emre Öztürk kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Inadına Aşk Kitabı Seti - Emre Öztürk kitabının yazarı, Inadına Aşk Kitabı Seti - Emre Öztürk kitabının fiyatı ve Inadına Aşk Kitabı Seti - Emre Öztürk yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Inadına Aşk Kitabı Seti - Emre Öztürk kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Inadına Aşk Kitabı Seti - Emre Öztürk kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Inadına Aşk Kitabı Seti - Emre Öztürk kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Inadına Aşk Kitabı Seti - Emre Öztürk kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU