-->

İngiltere Ortadoğu’ya Nasıl Girdi? / Nurcan Özkaplan Yurdakul Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün İngiltere Ortadoğu’ya Nasıl Girdi? / Nurcan Özkaplan Yurdakul kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. İngiltere Ortadoğu’ya Nasıl Girdi? / Nurcan Özkaplan Yurdakul kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

İngiltere Ortadoğu’ya Nasıl Girdi? / Nurcan Özkaplan Yurdakul kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Fiyat Takibi Haftalık Aylık Değişim Oranı: Ayrıntılar İngilizlerin tarihi ortadoğu stratejisi: Ticaret, siyaset ve hükmetmek… Dünya tarihinin üzerinde güneş batmayan imparatorluğu İngiltere'nin Ortadoğu macerası hangi fikirlerle başladı? Osmanlı İmparatorluğu ile İngiltere'nin Ortadoğu'daki sıra dışı mücadelesinde neler yaşandı? İngiltere'nin Ortadoğu'daki stratejisinde konsoloslukların önemi neydi? "Önce ticaret ve siyaset, sonra hükmetmek" projesiyle İngiltere neyi amaçladı? Dr. Nurcan Özkaplan Yurdakul bu özel çalışmasında, 19. yüzyılda Osmanlı İmparatorluğu ile İngilizler arasında yaşanan Ortadoğu mücadelesini enine boyuna incelerken; konsolosluklardan ticarete, siyasetten hâkimiyet stratejilerine kadar tüm bilinmeyenleri gözler önüne seriyor. Mevcut literatürün yanı sıra Osmanlı ve İngiliz arşivlerinden istifade ederek ortaya konan bu çalışma, 19. yüzyıl Osmanlı tarihçiliğinde askeri yenilgilerin ve toprak kayıplarının yasını tutmaktan ziyade, yetkin ve etkin Osmanlı devlet adamlarının dünya ölçeğinde nasıl siyaset ürettiklerini anlamak gerektiğini göstermektedir. Okuyucular bilhassa "İngiliz Oyunu" şeklinde dillere pelesenk olmuş tarih anlayışının bir kestirmecilik ve yetersizlik olduğunu da bölümler eşliğinde göreceklerdir. Osmanlı-İngiliz ilişkilerinin seyri ve İngiliz konsolosluk kurumu ile başlayan kitap, İngiliz siyasetinin şimdiye dek hiç irdelenmemiş bir stratejisini daha açığa çıkarıyor; ticaret, siyaset ve hükmetmek. "İngiltere Ortadoğu’ya Nasıl Girdi?", her türlü okur kitlesinin istifade edebileceği bir araştırmadır. İngiltere’nin Ortadoğu coğrafyasında kendine nasıl yer açtığını anlamanın yanı sıra günümüz Ortadoğu ülkelerinin meşgul olduğu güncel meselelere yönelik cevaplar da sunmaktadır. Teslimat Bilgileri En geç 5 Mayıs Çarşamba günü İstanbul şehrinden kargoya verilir. İade / Değişim Bilgileri ’dan satın aldığınız ürünler için cayma hakkınızı kullanabilirsiniz.* İade Sürecini Gör Farklı bir model, beden veya renkle Ürün Değişimi yapabilirsiniz. Ürünü mağazaya ücretsiz göndermek için mağazanın anlaşmalı kargo firmasını tercih edin. Ürünle ilgili bilgi almak için Mağazaya Soru Sor alanından mağazayla iletişime geçebilirsiniz. *Cayma Hakkı Kullanımı ve İade Şartları, 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği hükümlerine tabidir.

***** İngiltere Ortadoğu’ya Nasıl Girdi? / Nurcan Özkaplan Yurdakul kitabını için satın alma linkleri:
İngiltere Ortadoğu’ya Nasıl Girdi? / Nurcan Özkaplan Yurdakul kitabını satın al

***** İngiltere Ortadoğu’ya Nasıl Girdi? / Nurcan Özkaplan Yurdakul indirme linkleri:
İngiltere Ortadoğu’ya Nasıl Girdi? / Nurcan Özkaplan Yurdakul kitabını PDF İndir
İngiltere Ortadoğu’ya Nasıl Girdi? / Nurcan Özkaplan Yurdakul kitabını ePub İndir
İngiltere Ortadoğu’ya Nasıl Girdi? / Nurcan Özkaplan Yurdakul kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün İngiltere Ortadoğu’ya Nasıl Girdi? / Nurcan Özkaplan Yurdakul kitabını ele aldık. İngiltere Ortadoğu’ya Nasıl Girdi? / Nurcan Özkaplan Yurdakul kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda İngiltere Ortadoğu’ya Nasıl Girdi? / Nurcan Özkaplan Yurdakul kitabının yazarı, İngiltere Ortadoğu’ya Nasıl Girdi? / Nurcan Özkaplan Yurdakul kitabının fiyatı ve İngiltere Ortadoğu’ya Nasıl Girdi? / Nurcan Özkaplan Yurdakul yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız İngiltere Ortadoğu’ya Nasıl Girdi? / Nurcan Özkaplan Yurdakul kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece İngiltere Ortadoğu’ya Nasıl Girdi? / Nurcan Özkaplan Yurdakul kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz İngiltere Ortadoğu’ya Nasıl Girdi? / Nurcan Özkaplan Yurdakul kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. İngiltere Ortadoğu’ya Nasıl Girdi? / Nurcan Özkaplan Yurdakul kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU