-->

Insan Olmanın Bilimi - Marty Jopson Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Insan Olmanın Bilimi - Marty Jopson kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Insan Olmanın Bilimi - Marty Jopson kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Insan Olmanın Bilimi - Marty Jopson kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
İnsan bedenine ve davranışına dair sıradışı bakış açıları sunan İnsan Olmanın Bilimi, eylemlerimizin arkasında yatan nedenleri ve insanların birbiriyle etkileşime girdiği durumlarda neler olduğunu açıklıyor. Yazar, evrimsel biyolojiden ve genetikten yola çıkarak yapay zekâ, sanal gerçeklik, internet zorbalığı ve teknolojinin insan evrimine ne gibi etkilerinin olduğu konularını anlaşılır ve keyifli bir dille ele alıyor. Dünyayı nasıl algıladığımız, beynimizin etrafımızdaki dünya hakkında bize neler söylediği, kalabalık halindeki insanların nasıl davrandığı, yalan söyleyenlerin nasıl tespit edilebileceği, Alzheimer ile dişeti hastalığı arasındaki ilişki, bakterilerin ruh halimizi nasıl etkilediği ve daha pek çok gündelik olguya dair şaşırtıcı bilgileri bu kitapta bulacaksınız. İnsan Olmanın Bilimi tüm bu insani olgularda biyolojinin, matematiğin, psikolojinin ve diğer disiplinlerin ne gibi roller oynadığını gözler önüne seriyor. Marka Panama Yayıncılık Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 208 Yayın Tarihi 2021 Yazar Marty Jopson Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000004IV3R

***** Insan Olmanın Bilimi - Marty Jopson kitabını için satın alma linkleri:
Insan Olmanın Bilimi - Marty Jopson kitabını satın al

***** Insan Olmanın Bilimi - Marty Jopson indirme linkleri:
Insan Olmanın Bilimi - Marty Jopson kitabını PDF İndir
Insan Olmanın Bilimi - Marty Jopson kitabını ePub İndir
Insan Olmanın Bilimi - Marty Jopson kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Insan Olmanın Bilimi - Marty Jopson kitabını ele aldık. Insan Olmanın Bilimi - Marty Jopson kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Insan Olmanın Bilimi - Marty Jopson kitabının yazarı, Insan Olmanın Bilimi - Marty Jopson kitabının fiyatı ve Insan Olmanın Bilimi - Marty Jopson yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Insan Olmanın Bilimi - Marty Jopson kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Insan Olmanın Bilimi - Marty Jopson kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Insan Olmanın Bilimi - Marty Jopson kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Insan Olmanın Bilimi - Marty Jopson kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU