-->

Kalbinde Uzay Boşluğu Olan Kız - Lara Williamson Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kalbinde Uzay Boşluğu Olan Kız - Lara Williamson kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kalbinde Uzay Boşluğu Olan Kız - Lara Williamson kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kalbinde Uzay Boşluğu Olan Kız - Lara Williamson kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
MABEL MYNT UZAY HAKKINDA ÇOK ŞEY BİLİYOR... Örneğin, hepimiz yıldız tozundan oluştuğumuz için yıldızlarla bağlantılı olduğumuzu hissediyoruz. Annesinin yeni erkek arkadaşı Galaktik Gavin’ın gece gökyüzünde görülen en parlak yıldız olan Sirius gibi parlayan gözleri var. Bazen ablası Korkunç Topaz için en uygun yer bir kara delik. Fakat Mabel, babası evi terk ettikten sonra kalbinde oluşan boşluğu nasıl dolduracağını bilmiyor. Ve bir de “endişe valizi” var. Mabel bütün endişelerini bu valize koyuyor, öyle ki valiz artık patlayacak hale geliyor. Ama içinde yeni bir endişe için her zaman yer var. Mabel ile ablası Topaz, bir gün Gavin’ın annelerini aldattığından kuşkulanarak onu takip etmeye başlıyorlar ve hayatlarını kökünden değiştirecek bir keşif yapıyorlar. Sevginin asla yok olmadığı ve değişimin korkutucu olması gerekmediği üzerine yürekleri ısıtan, eğlenceli bir öykü. “Williamson ilginç, özgün ve bağımlılık yaratan bir yazar.” Cathy Cassidy “Lara Williamson dokunaklı ve yürekleri ısıtan kitaplar yazıyor.” LoveReading4Kids Marka Pegasus Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 312 Yayın Tarihi 2021 Yazar Lara Williamson Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000005QF5T

***** Kalbinde Uzay Boşluğu Olan Kız - Lara Williamson kitabını için satın alma linkleri:
Kalbinde Uzay Boşluğu Olan Kız - Lara Williamson kitabını satın al

***** Kalbinde Uzay Boşluğu Olan Kız - Lara Williamson indirme linkleri:
Kalbinde Uzay Boşluğu Olan Kız - Lara Williamson kitabını PDF İndir
Kalbinde Uzay Boşluğu Olan Kız - Lara Williamson kitabını ePub İndir
Kalbinde Uzay Boşluğu Olan Kız - Lara Williamson kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kalbinde Uzay Boşluğu Olan Kız - Lara Williamson kitabını ele aldık. Kalbinde Uzay Boşluğu Olan Kız - Lara Williamson kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kalbinde Uzay Boşluğu Olan Kız - Lara Williamson kitabının yazarı, Kalbinde Uzay Boşluğu Olan Kız - Lara Williamson kitabının fiyatı ve Kalbinde Uzay Boşluğu Olan Kız - Lara Williamson yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kalbinde Uzay Boşluğu Olan Kız - Lara Williamson kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kalbinde Uzay Boşluğu Olan Kız - Lara Williamson kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kalbinde Uzay Boşluğu Olan Kız - Lara Williamson kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kalbinde Uzay Boşluğu Olan Kız - Lara Williamson kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU