-->

Kral Katili Güncesi / 2 Kitap Takım ( Rüzgarın Adı - Bilge Adamın Korkusu ) - Patrick Rothfuss Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kral Katili Güncesi / 2 Kitap Takım ( Rüzgarın Adı - Bilge Adamın Korkusu ) - Patrick Rothfuss kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kral Katili Güncesi / 2 Kitap Takım ( Rüzgarın Adı - Bilge Adamın Korkusu ) - Patrick Rothfuss kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kral Katili Güncesi / 2 Kitap Takım ( Rüzgarın Adı - Bilge Adamın Korkusu ) - Patrick Rothfuss kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
"Her bilge adamın korktuğu üç şey vardır: fırtınalı bir deniz, aysız bir gece ve yumuşak başlı birinin öfkesi." Bilge Adamın Korkusu'nda Kvothe kahramanlık yolundaki ilk adımlarını atıyor ve kendi ömrü dahilinde efsane haline gelmenin hayatı bir adam için ne kadar zor kılabileceğini öğreniyor. Uyuyan höyük krallarından prensesler kaçırdım. Trebon kasabasını yakıp kül ettim. Felurian'la bir gece geçirdim ve hem canıma hem de aklıma mukayyet olabildim. Çoğu insanın alındığından daha küçük bir yaşta Üniversite'den atıldım. Başkalarının gündüz gözüyle ağızlarına almaktan bile korktukları yollardan ay ışığı altında geçtim. Tanrılarla konuştum, kadınlar sevdim ve ozanları ağlatan şarkılar yazdım. Benim adım Kvothe. Belki beni duymuşsunuzdur   Belki beni duymuşsunuzdur. Fantastik kurgu edebiyatının eşsiz bir masalı, bir kahramanın kendi ağzıyla anlattığı öyküsü işte böyle başlıyor. Bir keder öyküsü bu... bir kurtuluş öyküsü... bir adamın evrenin anlamını arayışının ve gerek o arayışın gerekse de onu sürdürmesini sağlayan gem vurulamaz iradenin bir efsaneye dönüşmesinin öyküsü... Marka İthaki Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 1880 Yayın Tarihi 2020 Yazar Patrick Rothfuss Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000004HMPX

***** Kral Katili Güncesi / 2 Kitap Takım ( Rüzgarın Adı - Bilge Adamın Korkusu ) - Patrick Rothfuss kitabını için satın alma linkleri:
Kral Katili Güncesi / 2 Kitap Takım ( Rüzgarın Adı - Bilge Adamın Korkusu ) - Patrick Rothfuss kitabını satın al

***** Kral Katili Güncesi / 2 Kitap Takım ( Rüzgarın Adı - Bilge Adamın Korkusu ) - Patrick Rothfuss indirme linkleri:
Kral Katili Güncesi / 2 Kitap Takım ( Rüzgarın Adı - Bilge Adamın Korkusu ) - Patrick Rothfuss kitabını PDF İndir
Kral Katili Güncesi / 2 Kitap Takım ( Rüzgarın Adı - Bilge Adamın Korkusu ) - Patrick Rothfuss kitabını ePub İndir
Kral Katili Güncesi / 2 Kitap Takım ( Rüzgarın Adı - Bilge Adamın Korkusu ) - Patrick Rothfuss kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kral Katili Güncesi / 2 Kitap Takım ( Rüzgarın Adı - Bilge Adamın Korkusu ) - Patrick Rothfuss kitabını ele aldık. Kral Katili Güncesi / 2 Kitap Takım ( Rüzgarın Adı - Bilge Adamın Korkusu ) - Patrick Rothfuss kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kral Katili Güncesi / 2 Kitap Takım ( Rüzgarın Adı - Bilge Adamın Korkusu ) - Patrick Rothfuss kitabının yazarı, Kral Katili Güncesi / 2 Kitap Takım ( Rüzgarın Adı - Bilge Adamın Korkusu ) - Patrick Rothfuss kitabının fiyatı ve Kral Katili Güncesi / 2 Kitap Takım ( Rüzgarın Adı - Bilge Adamın Korkusu ) - Patrick Rothfuss yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kral Katili Güncesi / 2 Kitap Takım ( Rüzgarın Adı - Bilge Adamın Korkusu ) - Patrick Rothfuss kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kral Katili Güncesi / 2 Kitap Takım ( Rüzgarın Adı - Bilge Adamın Korkusu ) - Patrick Rothfuss kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kral Katili Güncesi / 2 Kitap Takım ( Rüzgarın Adı - Bilge Adamın Korkusu ) - Patrick Rothfuss kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kral Katili Güncesi / 2 Kitap Takım ( Rüzgarın Adı - Bilge Adamın Korkusu ) - Patrick Rothfuss kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU