-->

Küllerin Günü - Jean-Christophe Grange Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Küllerin Günü - Jean-Christophe Grange kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Küllerin Günü - Jean-Christophe Grange kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Küllerin Günü - Jean-Christophe Grange kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Masumiyetin hüküm sürdüğü bir dünyada, katili öldürmeye sevk eden ne olabilir? Günah nedir bilmeyen bir toplumda nasıl olur da kan akar? Ya tam tersiyse… Suçlu, o topluluktaki tek masumsa… Yazar Hakkında: 1961’de Fransa’da doğdu. Çeşitli haber ajansları ve gazeteler için çalıştı. Paris-Magazine için bilimsel röportajlar hazırladı. Bütün dünyada ve Türkiye’de aylarca çok satanlar listesinden inmeyen Kızıl Nehirler, Taş Meclisi, Leyleklerin Uçuşu, Kurtlar İmparatorluğu, Siyah Kan, Şeytan Yemini, Koloni, Ölü Ruhlar Ormanı, Sisle Gelen Yolcu, Kaiken, Lontano, Kongo'ya Ağıt, Ölüler Diyarı ve Son Av adlı kitapları Doğan Kitap tarafından yayımlandı. Marka Doğan Kitap Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 280 Yayın Tarihi 2021 Yazar Jean-Christophe Grange Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000001CH3G

***** Küllerin Günü - Jean-Christophe Grange kitabını için satın alma linkleri:
Küllerin Günü - Jean-Christophe Grange kitabını satın al

***** Küllerin Günü - Jean-Christophe Grange indirme linkleri:
Küllerin Günü - Jean-Christophe Grange kitabını PDF İndir
Küllerin Günü - Jean-Christophe Grange kitabını ePub İndir
Küllerin Günü - Jean-Christophe Grange kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Küllerin Günü - Jean-Christophe Grange kitabını ele aldık. Küllerin Günü - Jean-Christophe Grange kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Küllerin Günü - Jean-Christophe Grange kitabının yazarı, Küllerin Günü - Jean-Christophe Grange kitabının fiyatı ve Küllerin Günü - Jean-Christophe Grange yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Küllerin Günü - Jean-Christophe Grange kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Küllerin Günü - Jean-Christophe Grange kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Küllerin Günü - Jean-Christophe Grange kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Küllerin Günü - Jean-Christophe Grange kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU