-->

Kıyısız Turnalardan Sesler Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kıyısız Turnalardan Sesler kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kıyısız Turnalardan Sesler kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kıyısız Turnalardan Sesler kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bir öyküdür her insan aslında....kimileri uzun uzun okunacak kalın bir kitap ...kimileri daha tazecik baharında tükenmiş ince mi ince bir kısa öykü...kimi kitapların sayfalarının başı boş, sonuna doğru yazılmaya başlanmış kargacık burgacık bir var oluş öyküsü…   Kimileri ise daha sayfaların başında soluksuz okunacak hızlı bir akışta giderken aniden bir boşluk bırakarak sonu biten belirsiz  bir öykü....kimilerinin ise tüm yaprakları baştan sona boş ..silik....ama yine de her insan hayata dair insanın insana kendinden bir şeyler anlattığı bir ders kitabı…   Bu kitap Aşık Veysel ustanın  da dediği gibi kendine çizilen hayat denilen  uzun ince bir yola düşmüş, kıyısız  bir turnanın  kanatlarından dökülen cümlelerdir. Meyve dalından olgunlaşmadan düşmez .İnsan da yaşam dalından düşmeden olgunlaşmaz.... Fırtınaların yıpratmadığı bir ücra liman arayan nice kıyısız yolcuya kanatlarımızdan dökülenlerle bir mavi dünya olabilme dileğiyle...

***** Kıyısız Turnalardan Sesler kitabını için satın alma linkleri:
Kıyısız Turnalardan Sesler kitabını satın al

***** Kıyısız Turnalardan Sesler indirme linkleri:
Kıyısız Turnalardan Sesler kitabını PDF İndir
Kıyısız Turnalardan Sesler kitabını ePub İndir
Kıyısız Turnalardan Sesler kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kıyısız Turnalardan Sesler kitabını ele aldık. Kıyısız Turnalardan Sesler kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kıyısız Turnalardan Sesler kitabının yazarı, Kıyısız Turnalardan Sesler kitabının fiyatı ve Kıyısız Turnalardan Sesler yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kıyısız Turnalardan Sesler kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kıyısız Turnalardan Sesler kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kıyısız Turnalardan Sesler kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kıyısız Turnalardan Sesler kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU