-->

Matbuat Tarihinin Unutulmaz Bir Patronu & Halil Lütfü Dördüncü Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Matbuat Tarihinin Unutulmaz Bir Patronu & Halil Lütfü Dördüncü kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Matbuat Tarihinin Unutulmaz Bir Patronu & Halil Lütfü Dördüncü kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Matbuat Tarihinin Unutulmaz Bir Patronu & Halil Lütfü Dördüncü kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Türk basın tarihinde adı en çok geçen gazete patronlarından biri Halil Lütfü Dördüncü’dür (1893-1972). Dördüncü’nün adıyla özdeşleşmiş olan “cimriliği” hakkında sayısız anekdot ve hatıralar mevcuttur. Son Posta, Tan ve Yeni Gazete’nin kurucularından olan Dördüncü’nün adı, Serteller ile birlikte tarihe mal olan Tan Matbaası Baskını ile sık sık anılır. Bu çalışma, bir yandan Dördüncü’nün kendi ağzından hatıralarını, diğer yandan onu tanımış olan meslektaşlarının hatıralarını bir araya getirip basın tarihinin bu unutulmaz isminin bir portresini çizmekte.

***** Matbuat Tarihinin Unutulmaz Bir Patronu & Halil Lütfü Dördüncü kitabını için satın alma linkleri:
Matbuat Tarihinin Unutulmaz Bir Patronu & Halil Lütfü Dördüncü kitabını satın al

***** Matbuat Tarihinin Unutulmaz Bir Patronu & Halil Lütfü Dördüncü indirme linkleri:
Matbuat Tarihinin Unutulmaz Bir Patronu & Halil Lütfü Dördüncü kitabını PDF İndir
Matbuat Tarihinin Unutulmaz Bir Patronu & Halil Lütfü Dördüncü kitabını ePub İndir
Matbuat Tarihinin Unutulmaz Bir Patronu & Halil Lütfü Dördüncü kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Matbuat Tarihinin Unutulmaz Bir Patronu & Halil Lütfü Dördüncü kitabını ele aldık. Matbuat Tarihinin Unutulmaz Bir Patronu & Halil Lütfü Dördüncü kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Matbuat Tarihinin Unutulmaz Bir Patronu & Halil Lütfü Dördüncü kitabının yazarı, Matbuat Tarihinin Unutulmaz Bir Patronu & Halil Lütfü Dördüncü kitabının fiyatı ve Matbuat Tarihinin Unutulmaz Bir Patronu & Halil Lütfü Dördüncü yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Matbuat Tarihinin Unutulmaz Bir Patronu & Halil Lütfü Dördüncü kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Matbuat Tarihinin Unutulmaz Bir Patronu & Halil Lütfü Dördüncü kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Matbuat Tarihinin Unutulmaz Bir Patronu & Halil Lütfü Dördüncü kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Matbuat Tarihinin Unutulmaz Bir Patronu & Halil Lütfü Dördüncü kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU