-->

Mustafa Kemal Atatürk Serisi (10 Kitap Takım) - Yılmaz Özdil Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Mustafa Kemal Atatürk Serisi (10 Kitap Takım) - Yılmaz Özdil kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Mustafa Kemal Atatürk Serisi (10 Kitap Takım) - Yılmaz Özdil kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Mustafa Kemal Atatürk Serisi (10 Kitap Takım) - Yılmaz Özdil kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Mustafa Kemal Atatürk Serisi (10 Kitap Takım) - Yılmaz Özdil İlkokula henüz başlayan ya da okul öncesi yaşlarda olan çocukların, Mustafa Kemal Atatürk’ü en doğru ve yalın şekilde tanıyabilmeleri için Yılmaz Özdil tarafından kaleme alınan Mustafa Kemal Atatürk Serisi (10 Kitap Takım), içerdiği görsellerle anlatımını güçlendiriyor. Çocukların basmakalıp Atatürk anlatıları yerine, O’nu, hayatın bizzat içinde görebilmelerine ve anlayabilmelerine yardım eden eser, toplam 320 sayfalık 10 kitaptan oluşuyor. Çocukların Atatürk’ü Tanıyabilmeler İçin Referans Eser Atatürk hakkında yaptığı kapsamlı çalışmalarıyla tanınan ve ele aldığı her eser, büyük ses getiren Yılmaz Özdil’in imzasını taşıyan set, pedagojik danışman Psikolog Gülay Yaşar’ın kontrolünden sonra küçük okurlarla buluşuyor. 3-7 yaş arası çocuklar için uygun olan eserdeki resimler Nalan Alaca’nın kaleminden çıkarken kitaplarda bulunan fotoğraflar ise Hanri Benazus’un arşivinin önemli parçalarını teşkil ediyor. Mustafa Kemal Atatürk ve Annesi, Mustafa Kemal Atatürk ve Hayvan Sevgisi, Mustafa Kemal Atatürk ve Doğa, Mustafa Kemal Atatürk ve Sofra, Mustafa Kemal Atatürk ve Kitap, Mustafa Kemal Atatürk ve Çocuk, Mustafa Kemal Atatürk ve Spor, Mustafa Kemal Atatürk ve Okul, Mustafa Kemal Atatürk ve Temizlik, Mustafa Kemal Atatürk ve Sanat olmak üzere toplam 10 kitap, 32’şer sayfadan oluşuyor. Çocukların keyifle okuyabilmeleri için ideal ölçülerde hazırlanan ve ilgi çekici görsellerle donatılan set, Atatürk’ün örnek alınması gereken özelliklerini, çocukların en iyi şekilde idrak edebilecekleri biçimde yansıtıyor.Setin içeriğindeki kitaplar Mustafa Kemal Atatürk ve AnnesiMustafa Kemal Atatürk ve ÇocukMustafa Kemal Atatürk ve DoğaMustafa Kemal Atatürk ve Hayvan SevgisiMustafa Kemal Atatürk ve KitapMustafa Kemal Atatürk ve OkulMustafa Kemal Atatürk ve SanatMustafa Kemal Atatürk ve SofraMustafa Kemal Atatürk ve Spor Mustafa Kemal Atatürk ve Temizlik Yazar Hakkında Türkiye’nin en çok tanınan ve kitapları en çok satan yazarlarından biri olan 1965 İzmir doğumlu Yılmaz Özdil, farklı gazetelerde köşe yazarlığı ve televizyon kanallarının haber bültenlerinin yayın yönetmenliğini yaptı. Keskin kalemiyle etkileyici köşe yazılarının yanı sıra başarılı kitaplara da imza atan Özdil, Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili kitaplarıyla gençler başta olmak üzere herkese Atatürk’ü en doğru şekilde tanıtmayı sürdürüyor.  Marka Kırmızı Kedi Yayınevi Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 320 Yayın Tarihi 2018 Yazar Yılmaz Özdil Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBV00000GHVK4

***** Mustafa Kemal Atatürk Serisi (10 Kitap Takım) - Yılmaz Özdil kitabını için satın alma linkleri:
Mustafa Kemal Atatürk Serisi (10 Kitap Takım) - Yılmaz Özdil kitabını satın al

***** Mustafa Kemal Atatürk Serisi (10 Kitap Takım) - Yılmaz Özdil indirme linkleri:
Mustafa Kemal Atatürk Serisi (10 Kitap Takım) - Yılmaz Özdil kitabını PDF İndir
Mustafa Kemal Atatürk Serisi (10 Kitap Takım) - Yılmaz Özdil kitabını ePub İndir
Mustafa Kemal Atatürk Serisi (10 Kitap Takım) - Yılmaz Özdil kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Mustafa Kemal Atatürk Serisi (10 Kitap Takım) - Yılmaz Özdil kitabını ele aldık. Mustafa Kemal Atatürk Serisi (10 Kitap Takım) - Yılmaz Özdil kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Mustafa Kemal Atatürk Serisi (10 Kitap Takım) - Yılmaz Özdil kitabının yazarı, Mustafa Kemal Atatürk Serisi (10 Kitap Takım) - Yılmaz Özdil kitabının fiyatı ve Mustafa Kemal Atatürk Serisi (10 Kitap Takım) - Yılmaz Özdil yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Mustafa Kemal Atatürk Serisi (10 Kitap Takım) - Yılmaz Özdil kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Mustafa Kemal Atatürk Serisi (10 Kitap Takım) - Yılmaz Özdil kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Mustafa Kemal Atatürk Serisi (10 Kitap Takım) - Yılmaz Özdil kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Mustafa Kemal Atatürk Serisi (10 Kitap Takım) - Yılmaz Özdil kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU