-->

Novus / Erhan Kolbaşı Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Novus / Erhan Kolbaşı kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Novus / Erhan Kolbaşı kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Novus / Erhan Kolbaşı kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Fiyat Takibi Haftalık Aylık Değişim Oranı: Ayrıntılar Temasçılar… Onların bilinçaltlarının derinliklerine gizlenmiş alıkonma anılarını yüzeye çıkartmak üzere başladığımız bu zorlu yolculukta önümüze serilen bilgiler beklentilerimizin de ötesine geçti. Onlar, adeta insanlığa bir mesaj ulaştırmak için bir araya gelmişlerdi. Elde edilen veriler; gezegenimize doğru yaklaşan büyük değişimlere, dünyadışı temaslar bakımından yakın geleceğe, temasçıların bu olağanüstü dönemde üstlenecekleri misyonlara, alıkonma olaylarının hızlanmasının sebeplerine, perde arkasında yapılmakta olan devasa hazırlıklara ve melez programına ışık tutan en güncel bilgilerin olağanüstü bir dokümantasyonunu oluşturdu. Anlaşılan o ki, bu gezegen herkesin uyanması için daha fazla bekleyemeyecek ve yoluna uyananlarla devam edecek. Artık her bireyin, derhal yapay gündemden kendisini sıyırıp şapkasını önüne koyması gerekiyor. Büyük dönüşüm, dev bir tsunami benzeri vibrasyon dalgası şeklinde gezegenimizin ufkunda belirmiş durumda! Hâlâ uykuda olanları şiddetle sarsacak bir güçle yaklaşıyor. Bu dönüşüm, Homo Sapiens’in görkemli bir finalle sahneden çekileceği ve yepyeni bir insan türünün yeryüzünde hüküm süreceği bir devrenin başlangıcı anlamına geliyor. Yakın gelecekte yaşanacak olanlar, gezegenimiz ve insanlık için tam bir "kozmik devrim" olacak… O gün, yeni devreye geçişin içsel ve dışsal sarsıntılarının sahne aldığı, ama kozmik bilgeliğin ilk ışıklarının da tüm ihtişamıyla dünya ufkunda yükseldiği gün olacak… O gün, her zerresine kadar dejenere olmuş mevcut insan uygarlığının, yenisine yol vermek üzere, tüm köhnemiş yapılarıyla birlikte çökeceği gün olacak… O gün, gökyüzünün ışıklı habercilerinin, evrensel yasalar gereğince kendilerini açık şekilde insanlığa tanıtacakları gün olacak… Ve o gün “YENİ” bir gün olacak... Teslimat Bilgileri En geç 5 Mayıs Çarşamba günü İstanbul şehrinden kargoya verilir. İade / Değişim Bilgileri ’dan satın aldığınız ürünler için cayma hakkınızı kullanabilirsiniz.* İade Sürecini Gör Farklı bir model, beden veya renkle Ürün Değişimi yapabilirsiniz. Ürünü mağazaya ücretsiz göndermek için mağazanın anlaşmalı kargo firmasını tercih edin. Ürünle ilgili bilgi almak için Mağazaya Soru Sor alanından mağazayla iletişime geçebilirsiniz. *Cayma Hakkı Kullanımı ve İade Şartları, 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği hükümlerine tabidir.

***** Novus / Erhan Kolbaşı kitabını için satın alma linkleri:
Novus / Erhan Kolbaşı kitabını satın al

***** Novus / Erhan Kolbaşı indirme linkleri:
Novus / Erhan Kolbaşı kitabını PDF İndir
Novus / Erhan Kolbaşı kitabını ePub İndir
Novus / Erhan Kolbaşı kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Novus / Erhan Kolbaşı kitabını ele aldık. Novus / Erhan Kolbaşı kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Novus / Erhan Kolbaşı kitabının yazarı, Novus / Erhan Kolbaşı kitabının fiyatı ve Novus / Erhan Kolbaşı yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Novus / Erhan Kolbaşı kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Novus / Erhan Kolbaşı kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Novus / Erhan Kolbaşı kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Novus / Erhan Kolbaşı kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU