-->

Öğrencigiller - Ilknur Korkmaz Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Öğrencigiller - Ilknur Korkmaz kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Öğrencigiller - Ilknur Korkmaz kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Öğrencigiller - Ilknur Korkmaz kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Öğrencigiller, ilkokul ve ortaokuldaki çocuklarımıza Cansın karakteri aracılığıyla kendi dünyalarındakine benzer hikâyeler sunuyor. Cansın’ın kimi zaman ailesiyle kimi zaman arkadaşlarıyla yaşadığı maceralarla çocuklarımızı eğlenceli bir yolculuğa çıkarıyor. Hayatı bütüncül şekilde ele alıp çocuklarımıza gerçekçi bir dünya kurguluyor. Akıcı diliyle onların edebî zevklerini de geliştiriyor. Hızlı yaşayan, teknolojinin akışına kapılan çocuklarımızı dinginliğe davet eden Öğrencigiller, onlara çok iyi gelecek. Marka limonKIDS Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 96 Yayın Tarihi 2021 Yazar İlknur Korkmaz Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000003M8OW

***** Öğrencigiller - Ilknur Korkmaz kitabını için satın alma linkleri:
Öğrencigiller - Ilknur Korkmaz kitabını satın al

***** Öğrencigiller - Ilknur Korkmaz indirme linkleri:
Öğrencigiller - Ilknur Korkmaz kitabını PDF İndir
Öğrencigiller - Ilknur Korkmaz kitabını ePub İndir
Öğrencigiller - Ilknur Korkmaz kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Öğrencigiller - Ilknur Korkmaz kitabını ele aldık. Öğrencigiller - Ilknur Korkmaz kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Öğrencigiller - Ilknur Korkmaz kitabının yazarı, Öğrencigiller - Ilknur Korkmaz kitabının fiyatı ve Öğrencigiller - Ilknur Korkmaz yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Öğrencigiller - Ilknur Korkmaz kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Öğrencigiller - Ilknur Korkmaz kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Öğrencigiller - Ilknur Korkmaz kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Öğrencigiller - Ilknur Korkmaz kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU