-->

Öykü Unutmamaktır - Habib Bektaş Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Öykü Unutmamaktır - Habib Bektaş kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Öykü Unutmamaktır - Habib Bektaş kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Öykü Unutmamaktır - Habib Bektaş kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bu, sadece bir öykü kitabı değil. Çok daha fazlası: Bir bakıyorsunuz Bektaş, bir öyküye dünyayı sığdırmış. İnsanın acıları, Bektaş’ın acısı olmuş. Minicik bir çocuğun gülüşü, umuda yolcuğunda yoldaşı olmuş. Öyküleri okurken bir gözünüzle gülüyorsunuz, bir gözünüzle ağlıyorsunuz! İşte, bildiğiniz gibi: Bektaş, “Sözü yurt edinmiş!” Ve öykülere, öykülerin gücüne inanmış. Habib Bektaş, çocukça da diyebileceğimiz yalın ve naif diliyle okuru sarsıyor, düşündürüyor ve asla edebiyattan ödün vermiyor. Onun kalemi, öykülerin efendisi. Dil içinde bir yeni dil. Bir dil ki okuru alıp bazen uzaklara, bazen de yan yana durduğumuz ama göremediğimiz, burnumuzun dibindeki insana götüren Marka Smirna Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 192 Yayın Tarihi 2021 Yazar Habib Bektaş Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000005GVGN

***** Öykü Unutmamaktır - Habib Bektaş kitabını için satın alma linkleri:
Öykü Unutmamaktır - Habib Bektaş kitabını satın al

***** Öykü Unutmamaktır - Habib Bektaş indirme linkleri:
Öykü Unutmamaktır - Habib Bektaş kitabını PDF İndir
Öykü Unutmamaktır - Habib Bektaş kitabını ePub İndir
Öykü Unutmamaktır - Habib Bektaş kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Öykü Unutmamaktır - Habib Bektaş kitabını ele aldık. Öykü Unutmamaktır - Habib Bektaş kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Öykü Unutmamaktır - Habib Bektaş kitabının yazarı, Öykü Unutmamaktır - Habib Bektaş kitabının fiyatı ve Öykü Unutmamaktır - Habib Bektaş yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Öykü Unutmamaktır - Habib Bektaş kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Öykü Unutmamaktır - Habib Bektaş kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Öykü Unutmamaktır - Habib Bektaş kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Öykü Unutmamaktır - Habib Bektaş kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU