-->

Parsel Parsel - Murat Ağırel Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Parsel Parsel - Murat Ağırel kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Parsel Parsel - Murat Ağırel kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Parsel Parsel - Murat Ağırel kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Parsel Parsel - Murat Ağırel Melih Gökçek başbakan olabilmek için neler yaptı? AKP kurulmadan önce ABD ziyaretinde neler yaşandı? 30 yıl boyunca nasıl “örgüt” gibi hareket etti? A Takımında kimler vardı? Fenerbahçe’ye neden başkan olmak istedi? Genelev patronları Ankara’da neler yaptı? Gözaltına alındığında kim kurtardı? Trafik kavgasında neden silah kullanıldı? Turgut Özal kime ve neden “dangalak” dedi? İlk “parsel parsel” satış ne zaman gerçekleşti? ANKAPARK ihalesinin ucu hangi mafya liderine uzandı? Osman Gökçek ölen çete lideriyle ne konuştu? Zekeriya Öz’ü Dubai’de ağırlayan kişinin Melih Gökçek ile ne ilişkisi vardı? FETÖ firarisini kim, nasıl korudu? 17-25 Aralık’tan sonra FETÖ’ye imar rantı sağlandı mı? 15 Temmuz’dan sonra FETÖ’cü isme parsel verildi mi? Parsel Parsel, bunlar ve daha onlarca sorunun yanıtını veriyor… Marka Kırmızı Kedi Yayınevi Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 272 Yayın Tarihi 2021 Yazar Murat Ağırel Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBV00001B10O2

***** Parsel Parsel - Murat Ağırel kitabını için satın alma linkleri:
Parsel Parsel - Murat Ağırel kitabını satın al

***** Parsel Parsel - Murat Ağırel indirme linkleri:
Parsel Parsel - Murat Ağırel kitabını PDF İndir
Parsel Parsel - Murat Ağırel kitabını ePub İndir
Parsel Parsel - Murat Ağırel kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Parsel Parsel - Murat Ağırel kitabını ele aldık. Parsel Parsel - Murat Ağırel kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Parsel Parsel - Murat Ağırel kitabının yazarı, Parsel Parsel - Murat Ağırel kitabının fiyatı ve Parsel Parsel - Murat Ağırel yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Parsel Parsel - Murat Ağırel kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Parsel Parsel - Murat Ağırel kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Parsel Parsel - Murat Ağırel kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Parsel Parsel - Murat Ağırel kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU