-->

Şahbaba Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Şahbaba kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Şahbaba kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Şahbaba kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Şahbaba Suiltan Vahideddin’in belgesel öyküsü, mektupları ve hatıraları   VATAN HAİNİ MİYDİ? “...Facialara kalkan olamadım ise de, siper-i sâika (paratoner) vazifesi gördüm... Bütün musibetleri üzerime çektim. Kendimi feda ederek vatanı kurtarmaya çalıştım. Dinine, devletine, vatanına ve milletine hıyanet edenlerin azîz Allah’ın kahreden kudretli gücüne hedef olması için yakarıyorum...” MEMLEKETİNİ NİÇİN TERKETTİ? “Her tarafı istilâ eden inkılâb ve ihtiras iç inde karşı koyma yahut başeğme imkânını bulamadım. Kamuoyunda sükûn ve durumda açıklık belirinceye kadar İstanbul’dan geçici olarak ayrılmaya karar verdim...” GİDİŞİ ‘KAÇIŞ’ MIYDI? “...Vekîli olduğum şânı yüce peygamberin yaptığını yaptım, hicret ettim...” VE GERÇEKLER: “...Elbet birgün hak kuvvete üstün gelecek ve necîb milletimiz hakikatleri öğrenecektir...”   Torunları, Sultan Vahideddin’e Şahbaba derlerdi... Şahbaba, yukarıdaki satırları, ölümünden sadece birkaç gün önce yazmıştı... Son padişahın tarihteki rolü yıllarca tartışıldı ama, o hiç katılmadı bu tartışmaya... Şimdi, ölümünün üzerinden geçen 70 küsur yıl boyunca ailesinin titizlikle sakladığı özel arşivi ilk kez bu kitapla günışığına çıkıyor ve Sultan Vahideddin, hakkındaki tartışmalara belgeleriyle, mektuplarıyla, yarım bıraktığı anılarıyla, yani kendi kalemiyle katılıyor... Murat Bardakçı’nın titiz bir araştırmayla topladığı ve bugüne kadar hiçbir yerde yayınlanmamış belgelere dayanarak kaleme aldığı Şahbaba sadece Sultan Vahideddin’in değil ailesinin ve yakın çevresinin de hikayesi... Hükümdarın kızı Sabiha Sultan’ın ifadesiyle, “Masalı andıran bir hayat yaşayıp başdöndürücü iniş-çıkışlar ve taşkın fırtınalar atlattıktan sonra pek de kolay olmayan bir şekilde ayakta kalabilen insanların” öyküsü...

***** Şahbaba kitabını için satın alma linkleri:
Şahbaba kitabını satın al

***** Şahbaba indirme linkleri:
Şahbaba kitabını PDF İndir
Şahbaba kitabını ePub İndir
Şahbaba kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Şahbaba kitabını ele aldık. Şahbaba kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Şahbaba kitabının yazarı, Şahbaba kitabının fiyatı ve Şahbaba yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Şahbaba kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Şahbaba kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Şahbaba kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Şahbaba kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU