-->

Sanal Gerçeklik - Asaf Tahir Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Sanal Gerçeklik - Asaf Tahir kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Sanal Gerçeklik - Asaf Tahir kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Sanal Gerçeklik - Asaf Tahir kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Dijital gelişmelere ne kadar hazırsınız? Yeni çıkan dijital yatırımları takip ediyor musunuz? Peki ya fenomen olmak ister misiniz? Her şey sizin hayal gücünüz doğrultusunda oluşup gelişiyor. Dijital dünya ile hayal gücünüzün birleşmesi sonucu yaşadığınız ve yaşayacağınız realiteler oluşuyor. Bilimin ışığında gelişmelere ayak uydurmalı, yerimizi almalı ve yerimizi gelecek nesillere daha gelişmiş bir şekilde teslim etmeliyiz. Özellikle bu kitabın ‘başarılı olmalıyız’ bölümünde bahsettiğim tüm durumlara hakim olmalı, hayatımıza geçirmeliyiz. Tüm sorularınızın cevabını ‘Sanal Gerçeklik’i okurken ve düşünürken bulacaksınız. Marka Payidar Yayınevi Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 100 Yayın Tarihi 2021 Yazar Asaf Tahir Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000004VTI0

***** Sanal Gerçeklik - Asaf Tahir kitabını için satın alma linkleri:
Sanal Gerçeklik - Asaf Tahir kitabını satın al

***** Sanal Gerçeklik - Asaf Tahir indirme linkleri:
Sanal Gerçeklik - Asaf Tahir kitabını PDF İndir
Sanal Gerçeklik - Asaf Tahir kitabını ePub İndir
Sanal Gerçeklik - Asaf Tahir kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Sanal Gerçeklik - Asaf Tahir kitabını ele aldık. Sanal Gerçeklik - Asaf Tahir kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Sanal Gerçeklik - Asaf Tahir kitabının yazarı, Sanal Gerçeklik - Asaf Tahir kitabının fiyatı ve Sanal Gerçeklik - Asaf Tahir yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Sanal Gerçeklik - Asaf Tahir kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Sanal Gerçeklik - Asaf Tahir kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Sanal Gerçeklik - Asaf Tahir kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Sanal Gerçeklik - Asaf Tahir kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU