-->

Siyaset Felsefesi - Nevzat Can Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Siyaset Felsefesi - Nevzat Can kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Siyaset Felsefesi - Nevzat Can kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Siyaset Felsefesi - Nevzat Can kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Siyaset felsefesi, siyasal kurumlar ve bireyler üzerinde yoğunlaşmasının yanı sıra, daha özel olarak da, yurttaşları yaşamlarını şekillendiren yasa ve kurallar üzerinde durur. Onun asıl konusu, bireyler ya da gruplar olarak insanlar ama yasalarla yönetilen toplumsal kurumlar içerisinde yaşayan insanlardır. Böylesi kurumların en önemlisi çeşitli yasal siyasal ve ekonomik işlevleriyle devlettir. Devletten başka birçok kurum da toplum içerisinde yaşayan insanları idare ettiği için onlar da siyaset felsefesinin özel ilgi alanına girerler. Bütün bunlar göz önünde bulundurularak denilebilir ki, en genel anlamda siyaset felsefesi basitçe iktidarın incelenmesi; birlikte yaşayan insanların yaşamlarını sınırlandıran ve biçimlendiren toplumsal iktidarın kurumsal merkezlerinin incelenmesidir. Marka Elis Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 382 Yayın Tarihi 2019 Yazar Nevzat Can Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000005F65R

***** Siyaset Felsefesi - Nevzat Can kitabını için satın alma linkleri:
Siyaset Felsefesi - Nevzat Can kitabını satın al

***** Siyaset Felsefesi - Nevzat Can indirme linkleri:
Siyaset Felsefesi - Nevzat Can kitabını PDF İndir
Siyaset Felsefesi - Nevzat Can kitabını ePub İndir
Siyaset Felsefesi - Nevzat Can kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Siyaset Felsefesi - Nevzat Can kitabını ele aldık. Siyaset Felsefesi - Nevzat Can kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Siyaset Felsefesi - Nevzat Can kitabının yazarı, Siyaset Felsefesi - Nevzat Can kitabının fiyatı ve Siyaset Felsefesi - Nevzat Can yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Siyaset Felsefesi - Nevzat Can kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Siyaset Felsefesi - Nevzat Can kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Siyaset Felsefesi - Nevzat Can kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Siyaset Felsefesi - Nevzat Can kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU