-->

Suskun Harfler Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Suskun Harfler kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Suskun Harfler kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Suskun Harfler kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Bir çocuk düşünün, aklından geçenleri dilinin söylemeye müsaade etmediği. Ne tarifsiz bir acı değil mi? Hayallere kavuşmak isterken hepsinin avuçlarınızın arasından bir anda kaçıp gitmesi, ne bitmez bir hüzün değil mi? İşte, o çocuk! Her şeye rağmen hayatının dönüm noktasında kendisine uzanan bir el ile hiçbir başarının tesadüf eseri olmadığını göstermek istiyordu ve en başından biliyordu, başarının ancak kalpten istenerek gelebileceğini. Tabi ki başarı için sadece istemek yeterli değildi. Onun uğruna çile çekmek, uykusuz geceler yaşamak ve her engele rağmen cesurca yürümesini bilmekti ancak bu sayede o çok istenen güzel günlere koşar adım gidilebilirdi. O çocuğun da kurduğu düşleri ve umutla beklediği yarınları vardı. Kendisi gibi olsun olmasın, herkesin derdine derman olmak ve gözbebeklerindeki tebessümü görmek hayatının tek amacıydı.” Haydi, durmayın! Sizler de onun bu macerasına ortak olun ve hayatta olmaz denilenlerin nasıl gerçeğe dönüştüğünü okuyun. Işığı sönmek üzere olan birisinin nasıl kendisini ve çevresini aydınlatan bir meşaleye dönüştüğünü gözlerinizle hissedin. Barış Ünlü

***** Suskun Harfler kitabını için satın alma linkleri:
Suskun Harfler kitabını satın al

***** Suskun Harfler indirme linkleri:
Suskun Harfler kitabını PDF İndir
Suskun Harfler kitabını ePub İndir
Suskun Harfler kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Suskun Harfler kitabını ele aldık. Suskun Harfler kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Suskun Harfler kitabının yazarı, Suskun Harfler kitabının fiyatı ve Suskun Harfler yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Suskun Harfler kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Suskun Harfler kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Suskun Harfler kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Suskun Harfler kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU