-->

Tarihte Türkler / Erol Güngör Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Tarihte Türkler / Erol Güngör kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Tarihte Türkler / Erol Güngör kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Tarihte Türkler / Erol Güngör kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Fiyat Takibi Haftalık Aylık Değişim Oranı: Ayrıntılar Tarihte Türkler Prof. Dr. Erol Güngör'ün vefatından önce kaleme aldığı son eseridir. Yazar bu kitabında, Türklerin tarih sahnesine çıktıkları yüzyıldan, Osmanlı İmparatorluğu'nun yıkılışına kadarki macerasını, kültür ve medeniyetini ana hatlarıyla dile getirmektedir. Erol Güngör'ün çocukluğunda büyüklerinden dinlediği hatıralarla başlayan tarih sevgisi ve ilgisi sonraki yıllarda halk tarih kitaplarını, tarihi romanları, tarihi metinleri okuyarak devam etmiştir. Bir sosyal bilimci olarak çalıştığı senelerde konuyla ilgili araştırmaları takip etmiş; tarihi olayları, yüzyıllar içinde teşekkül eden Türk devlet anlayışını, Türk kültürünü, Türk medeniyetini bir bütün halinde ele alan yazılarında, tarihle ilgili sosyal problemler üzerinde de durmuştur. Yazarın kısa ve sade ifadeyle genel okuyucuya hitap ettiği bu eserini zaman zaman heyecan, zaman zaman gurur, zaman zamanda hüzünle okuyacaksınız. Teslimat Bilgileri En geç 5 Mayıs Çarşamba günü İstanbul şehrinden kargoya verilir. İade / Değişim Bilgileri ’dan satın aldığınız ürünler için cayma hakkınızı kullanabilirsiniz.* İade Sürecini Gör Farklı bir model, beden veya renkle Ürün Değişimi yapabilirsiniz. Ürünü mağazaya ücretsiz göndermek için mağazanın anlaşmalı kargo firmasını tercih edin. Ürünle ilgili bilgi almak için Mağazaya Soru Sor alanından mağazayla iletişime geçebilirsiniz. *Cayma Hakkı Kullanımı ve İade Şartları, 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği hükümlerine tabidir.

***** Tarihte Türkler / Erol Güngör kitabını için satın alma linkleri:
Tarihte Türkler / Erol Güngör kitabını satın al

***** Tarihte Türkler / Erol Güngör indirme linkleri:
Tarihte Türkler / Erol Güngör kitabını PDF İndir
Tarihte Türkler / Erol Güngör kitabını ePub İndir
Tarihte Türkler / Erol Güngör kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Tarihte Türkler / Erol Güngör kitabını ele aldık. Tarihte Türkler / Erol Güngör kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Tarihte Türkler / Erol Güngör kitabının yazarı, Tarihte Türkler / Erol Güngör kitabının fiyatı ve Tarihte Türkler / Erol Güngör yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Tarihte Türkler / Erol Güngör kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Tarihte Türkler / Erol Güngör kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Tarihte Türkler / Erol Güngör kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Tarihte Türkler / Erol Güngör kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU