-->

Tevhid Sohbetleri - Mustafa Altun Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Tevhid Sohbetleri - Mustafa Altun kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Tevhid Sohbetleri - Mustafa Altun kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Tevhid Sohbetleri - Mustafa Altun kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Ürün Bilgileri Bu ürün okumuşlar yayincilik eğit. tarafından gönderilecektir. Tevhid Sohbetleri / Allah Şöyle Buyuruyor:"Siz Beni Zuhura Çıkarın, Sizi Ben Onun İçin Yarattım" Mustafa Altun, Işıl Erkan / Okumuşlar Yayıncılık Basım Yılı: 2020 Baskı: 1 Sayfa Sayısı: 216 Kağıt Türü: Kitap Kağıdı Ebat: 13,5 x 21 Dil: Türkçe Cilt Durumu: Karton Kapak ISBN-10: 6058019485 Yazar: Mustafa Altun Editör: Işıl Erkan Kapak Tasarımı: Yunus Karaaslan Pir Seyyid Mustafa Altun efendi Hz. Ankara Devlet Konservatuvarı'nın açmış olduğu sınavı kazandı ve aynı okulda Yüksek Lisansını yaptı. 1961 yılında Ankara Devlet Opera ve Balesi'nin sınavını kazandı ve obua sanatçısı olarak emekli olduğu 2000 yılına dek bu kurumdaki çalışmalarına aralıksız devam ett. Ayrıca bu dönem zarfında bir süre Gazi Eğitim Fakültesi müzik bölümünde çeşitli liselerde müzik öğretmenliği görevinde bulundu. Tasavvuf ile ilgili araştırma ve çalışmaları 70'li yıllardan bu yana devam etmektedir. Daha önce yayınlanmış "Hakikate Ermek" "İlmin Hakikati" "Ölmeden Evvel Ölmek" "Diriliş" ve "Hiç" ve "İnsan ile Şeytan Arasındaki Diyalog" isimli altı eseri mevcuttur. Allah sana fetih verdim dedi. Yani kendini fethetme kendini açma anlama Rabbine doğru. Sizin istğiniz üzerine sizden tecelli eden görünen ve atan Ben'im diyor. Bütün ruhların hepsi gerek mana ruh olsun gerek hayvani ruh olsun bunlara ölüm yok hiç birine ölüm yok çünkü ölüm insanın bedenindedir. Melamet yokluk anlamını taşır. Melami ise varlığını Hakk'a vermiş Hakk^ta tamamen yok olmuş ve Hakk'ta var olmuş demektir. Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur. İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Bir ürün birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Ürün liste ve detay sayfalarında tüketici memnuniyeti göz önüne alınarak fiyat avantajı, teslimat hızı, iade oranları ve genel hizmet kalitesine göre belirlenmiş puanı en yüksek satıcı görünür satıcı olur. Diğer satıcılar, ürün detay sayfasında alternatif olarak listelenirler. Marka Okumuşlar Yayıncılık Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltli Sayfa Sayısı 216 Yayın Tarihi 2020 Yazar Mustafa Altun Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000004L4I2

***** Tevhid Sohbetleri - Mustafa Altun kitabını için satın alma linkleri:
Tevhid Sohbetleri - Mustafa Altun kitabını satın al

***** Tevhid Sohbetleri - Mustafa Altun indirme linkleri:
Tevhid Sohbetleri - Mustafa Altun kitabını PDF İndir
Tevhid Sohbetleri - Mustafa Altun kitabını ePub İndir
Tevhid Sohbetleri - Mustafa Altun kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Tevhid Sohbetleri - Mustafa Altun kitabını ele aldık. Tevhid Sohbetleri - Mustafa Altun kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Tevhid Sohbetleri - Mustafa Altun kitabının yazarı, Tevhid Sohbetleri - Mustafa Altun kitabının fiyatı ve Tevhid Sohbetleri - Mustafa Altun yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Tevhid Sohbetleri - Mustafa Altun kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Tevhid Sohbetleri - Mustafa Altun kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Tevhid Sohbetleri - Mustafa Altun kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Tevhid Sohbetleri - Mustafa Altun kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU