-->

Themis – Insan Hakları ve Demokratikleşme - Reşit Gürbüz Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Themis – Insan Hakları ve Demokratikleşme - Reşit Gürbüz kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Themis – Insan Hakları ve Demokratikleşme - Reşit Gürbüz kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Themis – Insan Hakları ve Demokratikleşme - Reşit Gürbüz kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bu kitap, İnsan Haklarının ulusal ve uluslararası düzeyde korunması ve geliştirilmesi ne yönelik yapılan çalışmalar ve bu alanlarla ilgili oluşturulan kuruluşların ayrıntılı olarak ele alındığı bir çalışmadır. Kitap üç ana kısımdan oluşmuştur. Birinci kısımda, insan hakları kavramı ve insan haklarının özellikleri ile dünyadaki ve ülkemizdeki gelişimi anlatılmıştır. Kitabın ikinci kısmında insan haklarının uluslararası boyutu ele alınmış; bu yapılırken insan haklarına ilişkin oluşturulan uluslararası kuruluşlar ve temel uluslararası belgeler kapsamlı bir şekilde işlenmiştir. Özellikle bu kısımda Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesinin her maddesi ayrı ayrı açıklanmış; 1982 Anayasası ile karşılaştırılması yapılmıştır. Ayrıca, Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesinin bir ürünü olan Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinin yapısı ve işleyişi yine kapsamlı bir şekilde ele alınmıştır. Kitabın üçüncü kısmında insan haklarının ulusal boyutu ele alınmış; ülkemizin bu alandaki yasal ve idari düzenlemeleri ile oluşturduğu kuruluşlar yapı ve işleyiş olarak açıklanmaya çalışılmıştır. Bütün bunlar yapılırken, okuyucuyu kuramsal tartışma ortamına sürüklemekten özenle kaçınılmış; bilgiler ve analizler net bir şekilde ortaya konulmaya çalışılmıştır. Kitabın sonuna "Sorularla İnsan Hakları" şeklinde bir ek konulmuştur. Burada yüzlerce soruya verilen cevaplarla adeta kitabın "konu" tarafının bir özeti yapılmış; okuyucular için konuların pekişmesi ve kalıcı olması hedeflenmiştir. Ayrıca kitaba, Mart 2021'de açıklanan "İnsan Hakları Eylem Planı" özetlenerek eklenmiştir.   Konu Başlıkları İnsan Haklarına Genel Bir Bakışİnsan Haklarının Uluslararası BoyutuAvrupa İnsan Hakları Sözleşmesi Ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesiİnsan Haklarının Ulusal Boyutu Marka Seçkin Yayıncılık Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 320 Yayın Tarihi 2021 Yazar Reşit Gürbüz Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000004Z4YL

***** Themis – Insan Hakları ve Demokratikleşme - Reşit Gürbüz kitabını için satın alma linkleri:
Themis – Insan Hakları ve Demokratikleşme - Reşit Gürbüz kitabını satın al

***** Themis – Insan Hakları ve Demokratikleşme - Reşit Gürbüz indirme linkleri:
Themis – Insan Hakları ve Demokratikleşme - Reşit Gürbüz kitabını PDF İndir
Themis – Insan Hakları ve Demokratikleşme - Reşit Gürbüz kitabını ePub İndir
Themis – Insan Hakları ve Demokratikleşme - Reşit Gürbüz kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Themis – Insan Hakları ve Demokratikleşme - Reşit Gürbüz kitabını ele aldık. Themis – Insan Hakları ve Demokratikleşme - Reşit Gürbüz kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Themis – Insan Hakları ve Demokratikleşme - Reşit Gürbüz kitabının yazarı, Themis – Insan Hakları ve Demokratikleşme - Reşit Gürbüz kitabının fiyatı ve Themis – Insan Hakları ve Demokratikleşme - Reşit Gürbüz yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Themis – Insan Hakları ve Demokratikleşme - Reşit Gürbüz kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Themis – Insan Hakları ve Demokratikleşme - Reşit Gürbüz kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Themis – Insan Hakları ve Demokratikleşme - Reşit Gürbüz kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Themis – Insan Hakları ve Demokratikleşme - Reşit Gürbüz kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU