-->

Tigdes WS-858 Profesyonel Ses Kaydı Yapabilen Karaoke Mikrofon WS858 Silver Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Tigdes WS-858 Profesyonel Ses Kaydı Yapabilen Karaoke Mikrofon WS858 Silver kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Tigdes WS-858 Profesyonel Ses Kaydı Yapabilen Karaoke Mikrofon WS858 Silver kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Tigdes WS-858 Profesyonel Ses Kaydı Yapabilen Karaoke Mikrofon WS858 Silver kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Tigdes WS-858 Profesyonel Ses Kaydı Yapabilen Karaoke Mikrofon WS858 Silver Ürün Özellikleri Televizyon Uyumlu Tablet Uyumlu Telefon Uyumlu Bluetooth Karaoke Mikrofon Herhangi Bir Hoparlöre Bağlı Olmadan Mikrofon Üstünden Ses Çıkışı Yapar Bluetooth Bağlantısı İle İstediğiniz Şarkıyı Çalıp Karaoke Yapabilirsiniz Müthiş Fonksiyonel Özellikleri İle Ses Ayarı Yapabilirsiniz Gelen Çağrılarda Müzik Ve Çağrı Sesini Ayarlayabilirsiniz Flash Bellekten Müzik Çalabilirsiniz Eko Mod İle Eğlencenizi Katlayın.. Ws-858 Malzeme Alüminyum Alaşım + Abs + Bakır Mikro Sd Kart Kart Mikro Sd Kart İndirilen Oynamak Şarkı Pickup Kapasitör Çıkış Gücü 3Wx2 Frekans 100Hz -- 10 Khz Max Spl 115Db 1 Khz Thd 1% Yankılanma Yankı Ses Güç Kaynağı Dahili Lityum Pil Şarj Gerilimi Dc5V Pil Kapasitesi 1200 Mah Şarj Süresi 1 Saat Kullanarak Zaman 4-5 Saat Mevcut Gövde Rengi Altın + Beyaz 1. Bluetooth Mikrofon, Her Zaman Ve Her Yerde İstediğiniz Gibi Şarkı. 2. Support Mobil U Disk. 3. Alüminyum Magnezyum Alaşımlı Gövde Benzersiz Metal Duygusu. 4. Multilayer Gürültü Azaltma. 5. Inner Yüksek Yoğunluklu Sünger. 6. Güzel Sesi, Profesyonel Karıştırma Ayarı. Aksesuarlar: 1 * Bluetooth Mikrofon 1 * Usb Kablosu 1 * Kullanım Kılavuzu Marka Tigdes Garanti Süresi (Ay) 24 Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBV00000GSNI6

***** Tigdes WS-858 Profesyonel Ses Kaydı Yapabilen Karaoke Mikrofon WS858 Silver kitabını için satın alma linkleri:
Tigdes WS-858 Profesyonel Ses Kaydı Yapabilen Karaoke Mikrofon WS858 Silver kitabını satın al

***** Tigdes WS-858 Profesyonel Ses Kaydı Yapabilen Karaoke Mikrofon WS858 Silver indirme linkleri:
Tigdes WS-858 Profesyonel Ses Kaydı Yapabilen Karaoke Mikrofon WS858 Silver kitabını PDF İndir
Tigdes WS-858 Profesyonel Ses Kaydı Yapabilen Karaoke Mikrofon WS858 Silver kitabını ePub İndir
Tigdes WS-858 Profesyonel Ses Kaydı Yapabilen Karaoke Mikrofon WS858 Silver kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Tigdes WS-858 Profesyonel Ses Kaydı Yapabilen Karaoke Mikrofon WS858 Silver kitabını ele aldık. Tigdes WS-858 Profesyonel Ses Kaydı Yapabilen Karaoke Mikrofon WS858 Silver kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Tigdes WS-858 Profesyonel Ses Kaydı Yapabilen Karaoke Mikrofon WS858 Silver kitabının yazarı, Tigdes WS-858 Profesyonel Ses Kaydı Yapabilen Karaoke Mikrofon WS858 Silver kitabının fiyatı ve Tigdes WS-858 Profesyonel Ses Kaydı Yapabilen Karaoke Mikrofon WS858 Silver yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Tigdes WS-858 Profesyonel Ses Kaydı Yapabilen Karaoke Mikrofon WS858 Silver kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Tigdes WS-858 Profesyonel Ses Kaydı Yapabilen Karaoke Mikrofon WS858 Silver kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Tigdes WS-858 Profesyonel Ses Kaydı Yapabilen Karaoke Mikrofon WS858 Silver kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Tigdes WS-858 Profesyonel Ses Kaydı Yapabilen Karaoke Mikrofon WS858 Silver kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU