-->

Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Ürün Özellikleri Yayınevi Tonguç Akademi Kitap Türü Ciltli Fiyat Takibi Haftalık Aylık Değişim Oranı: Ayrıntılar TONGUÇ AKADEMİ YETKİLİ BAYİİ'DEN  Üniversite Kırtasiye Farkıyla !!! En İyi Fiyat Garantisi !! ÜRÜN ADI LGS Son Tekrar Seti ISBN 8682966127100 AÇIKLAMA LGS Son Tekrar Seti’nde seni LGS Son Tekrar Türkçe, LGS Son Tekrar Matematik, LGS Son Tekrar Fen, LGS Son Tekrar İnkılap Tarihi , LGS Son Tekrar Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi , LGS Son Tekrar İngilizce bekliyor. Kitaplarımız üç başlıktan oluşuyor: SINAV MODELİ-HAZIRLAN-SINAV SORUSU 1-SINAV MODELİ kısmında model soru ve çözüm aşamaları ile konuyu yeni nesil soru üzerinden tekrar edeceksin. 2-HAZIRLAN kısmında, sıfırdan bir konu anlatımı yerine derslerinde gerekli olan bilgileri verdik. Gereksiz hiçbir ayrıntıya girmedik. 3-SINAV SORUSU kısmında ise sınavda çıkma ihtimali çok yüksek olan yeni tarz soruları bulacaksın. Bu üç basamağı da tamamlarsan LGS öncesi yapman gereken her şeyi tamamlayıp sınavda %100 başarılı olacaksın. Set İçindeki Kitaplar ve Sayfa Sayısı; LGS Son Tekrar Türkçe Sayfa Sayısı: 80 LGS Son Tekrar Matematik Sayfa Sayısı 128 LGS Son Tekrar Fen Sayfa Sayısı: 88 LGS Son Tekrar İnkılap Tarihi Sayfa Sayısı: 112 LGS Son Tekrar Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Sayfa Sayısı: 56 LGS Son Tekrar İngilizce Sayfa Sayısı: 88 Türü: SET Sayfa Sayısı: 6 Kitap toplam 552 sayfa Soru Sayısı: 545 ISBN: 868-296-6127-10-0 Diğer Ürünlerimize Göz Gezdiriniz aşağıya tıklayınız. Üniversite Kırtasiye  ÜCRETSİZ KARGO Teslimat Bilgileri En geç 27 Nisan Salı günü Van şehrinden kargoya verilir. İade / Değişim Bilgileri ’dan satın aldığınız ürünler için cayma hakkınızı kullanabilirsiniz.* İade Sürecini Gör Farklı bir model, beden veya renkle Ürün Değişimi yapabilirsiniz. Ürünü mağazaya ücretsiz göndermek için mağazanın anlaşmalı kargo firmasını tercih edin. Ürünle ilgili bilgi almak için Mağazaya Soru Sor alanından mağazayla iletişime geçebilirsiniz. *Cayma Hakkı Kullanımı ve İade Şartları, 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği hükümlerine tabidir. Satış Sonrası Servis İade ve değişimler için, Sipariş numaranız ile birlikte lütfen tarafımızla iletişim kurunuz!   Mesai saatlerinde: 0432 216 84 67 7/24 İletişim’e Geçebilirsiniz   KARGOLAMA HAKKINDA : * SATIN ALACAĞINIZ TÜM ÜRÜNLER TEK PAKETTE AYNI GÜN SAAT 13:00 ‘E KADAR KARGOLANIR *    %100 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ *   HIZLI KARGO ve SORUNSUZ HİZMET… *  İade ürünleri, tüm ambalajları ile birlikte hasarsız olarak geri iade etmeniz gerekmektedir. Aksi durumda iadesi kabul edilmeyecektir. *   Sattığımız bütün ürünler stoklarda bulunmaktadır. *   Cumartesi Günü kargo teslimatları saat : 12:00’da son buluyor. Pazar günü verilen sparişler tatil olduğu için pazartesi sabah verilir . * Bütün sorularınızı çekinmeden bize sorabilirsiniz. Soru ve Cevap kısmından satıcıya sor butonuna tıklayarak soru sorabilirsiniz. Mesajlarınız en kısa bir süre içinde cevaplanacaktır.  

***** Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti kitabını için satın alma linkleri:
Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti kitabını satın al

***** Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti indirme linkleri:
Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti kitabını PDF İndir
Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti kitabını ePub İndir
Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti kitabını ele aldık. Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti kitabının yazarı, Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti kitabının fiyatı ve Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS Son Tekrar Seti kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU