-->

Tutsak (Ciltli) - Kraliçe Serisi 3 - A. G. Howard Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Tutsak (Ciltli) - Kraliçe Serisi 3 - A. G. Howard kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Tutsak (Ciltli) - Kraliçe Serisi 3 - A. G. Howard kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Tutsak (Ciltli) - Kraliçe Serisi 3 - A. G. Howard kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
HARİKALAR DİYARI'NDAN KAÇIŞ YOK İKİMİZ DE DOĞDUĞUMUZDAN BERİ TUTSAK OLMAKTAN KORKMUŞTUK. Mezuniyet balosunda korkunç bir savaştan sağ kurtulan Alyssa yeni bir bakış açısı kazanmıştır: Hem iki dünyasını hem de sevdiği insanlar ile yeraltılıları kurtaracaktır. Ancak bu, Kraliçe Kızıl'la irade savaşına girmesini gerektirmektedir. Üstelik tavşan deliği artık kapalıdır ve Alyssa, Yeraltı Diyarı'na girmek için paralel bir boyut olan ayna dünyasından geçmek, mutasyona uğramış yeraltı kaçaklarıyla yüzleşmek zorunda kalacaktır. Çok ses getiren Kraliçe serisinin son kitabında Alyssa ve babası, Alyssa'nın annesini bulmak ve her şeyi yoluna koymak için büyünün ve kargaşanın göbeğine doğru yola çıkarlar. Jeb ve Morpheus'la birlikte, Yeraltı Diyarı'nı tutsak olduğu çürüme ve yıkımdan kurtarmaları gerekmektedir. Başarılı olup bu savaştan hep birlikte sağ çıksalar bile herkes umduğu mutlu sona kavuşabilecek midir? "Nefes kesici bir dünya kurgulamak ve bu çarpık dünyanın sakinlerini bu denli başarılı betimlemek hayranlık uyandırıcı. Bu hikâye daha ilk sayfadan beni büyüledi. Tutsak, muhteşem bir serinin muazzam sonu." Kate Ormand "Howard'ın özellikle de bu serideki en büyük gücü, muazzam bir karanlığın ve akıl dışılığın sınırlarını zorlayarak eğlenceyi ilmek ilmek örmesidir." Starburst Magazine "Morpheus-Alyssa-Jeb aşk üçgenini merakla takip eden okurlar, Howard'ın bu kördüğümü nasıl çözdüğünü görünce çok mutlu olacak." School Library Journal "Howard'ın muhteşem üçlemesi bu kitapla müthiş bir şekilde sonlanıyor. Hem okurlar hem de romantik kahramanlar hak ettiği mutlu sonla buluşacak." The Bulletin of the Center for Children's Books "Bu vahşi masalın sadık hayranları mutlu sona kavuşuyor." VOYA Marka Pegasus Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltli Sayfa Sayısı 424 Yayın Tarihi 2020 Yazar A. G. Howard Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000005QTFS

***** Tutsak (Ciltli) - Kraliçe Serisi 3 - A. G. Howard kitabını için satın alma linkleri:
Tutsak (Ciltli) - Kraliçe Serisi 3 - A. G. Howard kitabını satın al

***** Tutsak (Ciltli) - Kraliçe Serisi 3 - A. G. Howard indirme linkleri:
Tutsak (Ciltli) - Kraliçe Serisi 3 - A. G. Howard kitabını PDF İndir
Tutsak (Ciltli) - Kraliçe Serisi 3 - A. G. Howard kitabını ePub İndir
Tutsak (Ciltli) - Kraliçe Serisi 3 - A. G. Howard kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Tutsak (Ciltli) - Kraliçe Serisi 3 - A. G. Howard kitabını ele aldık. Tutsak (Ciltli) - Kraliçe Serisi 3 - A. G. Howard kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Tutsak (Ciltli) - Kraliçe Serisi 3 - A. G. Howard kitabının yazarı, Tutsak (Ciltli) - Kraliçe Serisi 3 - A. G. Howard kitabının fiyatı ve Tutsak (Ciltli) - Kraliçe Serisi 3 - A. G. Howard yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Tutsak (Ciltli) - Kraliçe Serisi 3 - A. G. Howard kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Tutsak (Ciltli) - Kraliçe Serisi 3 - A. G. Howard kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Tutsak (Ciltli) - Kraliçe Serisi 3 - A. G. Howard kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Tutsak (Ciltli) - Kraliçe Serisi 3 - A. G. Howard kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU