-->

Zaman Makinesi - H.G. Wells Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Zaman Makinesi - H.G. Wells kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Zaman Makinesi - H.G. Wells kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Zaman Makinesi - H.G. Wells kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Zaman Makinesi - H.G. Wells Victoria döneminde yaşayan bir bilimci icat ettiği zaman makinesine biner ve kendini bir anda 802.701 yılında bulur. Başlangıçta dünyanın bütün dertlerinin sona erdiğini, cefanın yerini güzelliğe, refaha ve barışa bıraktığını zannetse de yanıldığını anlaması çok uzun sürmez. Zaman yolcusu önce Eloi adı verilen insan türüyle tanışır. Ancak soyları kadim zamanların yüce kültürüne dayanan bu güzellik abidelerinin, aslında ne kadar güçsüz olduğunu ve karanlığa karşı nasıl da çocukça bir korku duyduğunu çok geçmeden keşfeder. Eloiler korkmakta haklıdırlar, çünkü yerin altında bambaşka bir insan türü; tekinsiz Morloklar pusuya yatmış beklemektedirler. Bu sırada makinesini kaybeden zaman yolcusunun da yapması gereken tek şey, Morlokların o uğursuz yeraltı tünellerine inerek makineyi onlardan geri almaktır. Zaman Makinesi zamanda yolculuğun ilk ve en etkili tasvirlerinden biridir. İlk kez 1895’te yayımlanan bu şaheser, Wells’in ustalıklı hikâye anlatma yeteneği ve çarpıcı kavrayışı sayesinde okuyucuları nesiller boyu etkilemeye devam ediyor. Marka İndigo Kitap Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Yazar H.G. Wells Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBV00000GTFA0

***** Zaman Makinesi - H.G. Wells kitabını için satın alma linkleri:
Zaman Makinesi - H.G. Wells kitabını satın al

***** Zaman Makinesi - H.G. Wells indirme linkleri:
Zaman Makinesi - H.G. Wells kitabını PDF İndir
Zaman Makinesi - H.G. Wells kitabını ePub İndir
Zaman Makinesi - H.G. Wells kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Zaman Makinesi - H.G. Wells kitabını ele aldık. Zaman Makinesi - H.G. Wells kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Zaman Makinesi - H.G. Wells kitabının yazarı, Zaman Makinesi - H.G. Wells kitabının fiyatı ve Zaman Makinesi - H.G. Wells yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Zaman Makinesi - H.G. Wells kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Zaman Makinesi - H.G. Wells kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Zaman Makinesi - H.G. Wells kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Zaman Makinesi - H.G. Wells kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU