-->

Adam Olmuş Çocuklar Dünya Bilim Serisi-Çocuk Kitap Setleri Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Adam Olmuş Çocuklar Dünya Bilim Serisi-Çocuk Kitap Setleri kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Adam Olmuş Çocuklar Dünya Bilim Serisi-Çocuk Kitap Setleri kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Adam Olmuş Çocuklar Dünya Bilim Serisi-Çocuk Kitap Setleri kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Adam Olmuş Çocuklar Dünya Bilim Serisi-Çocuk Kitap Setleri ADAM OLMUŞ ÇOCUKLAR DÜNYA BİLİM SERİSİ 1 10 Muhteşem Eser SORULARA CEVAP VEREN BİR ROBOT DEĞİL, SORU SORAN, ZORLUKLAR KARŞISINDA ÇÖZÜM ÜRETEN, ARADIĞI GÜCÜ KENDİNDE BULACAK, GELECEĞİ ŞEKİLLENDİRECEK KAHRAMANLAR YETİŞTİRMEK İÇİN HAZIRLANDI. 10 MUHTEŞEM ESER 1) Ben Albırt Aynştayn 2) Ben Nikola Tesla 3) Ben Kaptan Kusto 4) Ben Vilyım Şekspir 5) Ben Yuri Gagarin 6) Ben Leonardo Da Vinci 7) Ben Gandi 8) Ben Çarli Çaplin 9) Ben Biruni 10) Ben Harezmi Gelecek Geçmişini Bilenlerin Özgüveninde Gizlidir! Çocuğunuzdan Size Mektup Var. Lütfen Okuyunuz Sevgili Ailem ve Öğretmenim, Biz çocuklar her şeyi anlarız. Hatta anne karnında bile hissettiklerimiz, duyduklarımız bizim kişiliğimizi şekillendiriyor. Televizyonda izlediğimiz çizgi filmlerin bir saniyesinde 24 tane resim varmış. Onları tek olarak göremesek de her birini beynimiz kayıt ediyormuş. Ve bu bir karecik resim bile bizi etkiliyormuş. Lütfen bize doğru bilgiler verin! Bize sevgi ve güven verin! Bize büyüklerimize saygılı olmayı, Doğayı korumayı öğretin! Bizi sanal ve sahte dünyadan koruyun! Bizim çocuk olduğumuzu bilin. Ama bize ''Küçüktür, nasıl olsa anlamaz!'' düşüncesiyle davranmayın. Bizim güzel işler yapmamız, büyük adamlar olmamız için, bizimle kendi aranızda konuştuğunuz gibi ciddi konuşun... Çünkü biz Ülkemizi ve Dünyayı Güzelleştirecek, Yarınların Adam Olacak Çocuklarıyız! Yaş Grubu: 5-12 Toplam Sayfa Sayısı: 240 YAŞ KONUSUNDA YAZARIN NOTU: lütfen dikkate alalım: OKUMAK ANLAMAK, KAVRAMAKTIR! Biz okuyunca anlıyoruz. Çocuklara okuyunca anlamıyorlar mı?! Hatta bizden 16 kat daha fazla anlıyorlar. Yani okuyorlar! Çocuk isterse 1 yaşında olsun; Resimlerini göstererek okuyacağınız/anlatacağınız her öykü, olağanüstü kazanımlar sağlayacaktır. Gördüklerini, duyduklarını okuyacak, kavrayacaktır. Marka Güneşyolu Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Orta Boy Cilt Durumu Ciltli Sayfa Sayısı 240 Yayın Tarihi 2012 Yazar Suat Turgut Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBV00000W4AAI

***** Adam Olmuş Çocuklar Dünya Bilim Serisi-Çocuk Kitap Setleri kitabını için satın alma linkleri:
Adam Olmuş Çocuklar Dünya Bilim Serisi-Çocuk Kitap Setleri kitabını satın al

***** Adam Olmuş Çocuklar Dünya Bilim Serisi-Çocuk Kitap Setleri indirme linkleri:
Adam Olmuş Çocuklar Dünya Bilim Serisi-Çocuk Kitap Setleri kitabını PDF İndir
Adam Olmuş Çocuklar Dünya Bilim Serisi-Çocuk Kitap Setleri kitabını ePub İndir
Adam Olmuş Çocuklar Dünya Bilim Serisi-Çocuk Kitap Setleri kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Adam Olmuş Çocuklar Dünya Bilim Serisi-Çocuk Kitap Setleri kitabını ele aldık. Adam Olmuş Çocuklar Dünya Bilim Serisi-Çocuk Kitap Setleri kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Adam Olmuş Çocuklar Dünya Bilim Serisi-Çocuk Kitap Setleri kitabının yazarı, Adam Olmuş Çocuklar Dünya Bilim Serisi-Çocuk Kitap Setleri kitabının fiyatı ve Adam Olmuş Çocuklar Dünya Bilim Serisi-Çocuk Kitap Setleri yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Adam Olmuş Çocuklar Dünya Bilim Serisi-Çocuk Kitap Setleri kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Adam Olmuş Çocuklar Dünya Bilim Serisi-Çocuk Kitap Setleri kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Adam Olmuş Çocuklar Dünya Bilim Serisi-Çocuk Kitap Setleri kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Adam Olmuş Çocuklar Dünya Bilim Serisi-Çocuk Kitap Setleri kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU