-->

Adam Olmuş Çocuklar Yıldızlara Ulaşmak Serisi 2-Çocuk Kitap Setleri Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Adam Olmuş Çocuklar Yıldızlara Ulaşmak Serisi 2-Çocuk Kitap Setleri kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Adam Olmuş Çocuklar Yıldızlara Ulaşmak Serisi 2-Çocuk Kitap Setleri kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Adam Olmuş Çocuklar Yıldızlara Ulaşmak Serisi 2-Çocuk Kitap Setleri kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Adam Olmuş Çocuklar Yıldızlara Ulaşmak Serisi 2-Çocuk Kitap Setleri ADAM OLMUŞ ÇOCUKLAR YILDIZLARA ULAŞMAK SERİSİ 2 10 MUHTEŞEM ESER BİR ARADA YILDIZLARA ULAŞMAK 1 ve YILDIZLARA ULAŞMAK 2 Serileriyle yabancı kültürler karşısında eziklik yaşamaz. Birçok milletin varlığı, adı, dili yokken 2.500 yıldır kullanıldığı bilinen yazı dilimizin olduğunu, tarihin en köklü milleti olduğumuzu içselleştirir. 1) Ben Mete Han 2) Ben Atilla Han 3) Ben Timur 4) Ben Ertuğrul Gazi 5) Ben Süyün Bike Han 6) Ben Ahmet Yesevi 7) Ben Hacı Bektaş-ı B-Veli 8) Ben Yunus Emre 9) Ben Nasreddin Hoca 10) Ben Neşet Ertaş Yaş Grubu: 5-12 Toplam Sayfa Sayısı: 240 YAŞ KONUSUNDA YAZARIN NOTU: lütfen dikkate alalım: OKUMAK ANLAMAK, KAVRAMAKTIR! Biz okuyunca anlıyoruz. Çocuklara okuyunca anlamıyorlar mı?! Hatta bizden 16 kat daha fazla anlıyorlar. Yani okuyorlar! Çocuk isterse 1 yaşında olsun; Resimlerini göstererek okuyacağınız/anlatacağınız her öykü, olağanüstü kazanımlar sağlayacaktır. Gördüklerini, duyduklarını okuyacak, kavrayacaktır. Marka Güneşyolu Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Orta Boy Cilt Durumu Ciltli Sayfa Sayısı 240 Yaş Grubu 6 - 9 Yaş Yayın Tarihi 2017 Yazar Suat Turgut Diğer Garanti Süresi (Ay) 2 Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBV00000MMSHZ

***** Adam Olmuş Çocuklar Yıldızlara Ulaşmak Serisi 2-Çocuk Kitap Setleri kitabını için satın alma linkleri:
Adam Olmuş Çocuklar Yıldızlara Ulaşmak Serisi 2-Çocuk Kitap Setleri kitabını satın al

***** Adam Olmuş Çocuklar Yıldızlara Ulaşmak Serisi 2-Çocuk Kitap Setleri indirme linkleri:
Adam Olmuş Çocuklar Yıldızlara Ulaşmak Serisi 2-Çocuk Kitap Setleri kitabını PDF İndir
Adam Olmuş Çocuklar Yıldızlara Ulaşmak Serisi 2-Çocuk Kitap Setleri kitabını ePub İndir
Adam Olmuş Çocuklar Yıldızlara Ulaşmak Serisi 2-Çocuk Kitap Setleri kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Adam Olmuş Çocuklar Yıldızlara Ulaşmak Serisi 2-Çocuk Kitap Setleri kitabını ele aldık. Adam Olmuş Çocuklar Yıldızlara Ulaşmak Serisi 2-Çocuk Kitap Setleri kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Adam Olmuş Çocuklar Yıldızlara Ulaşmak Serisi 2-Çocuk Kitap Setleri kitabının yazarı, Adam Olmuş Çocuklar Yıldızlara Ulaşmak Serisi 2-Çocuk Kitap Setleri kitabının fiyatı ve Adam Olmuş Çocuklar Yıldızlara Ulaşmak Serisi 2-Çocuk Kitap Setleri yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Adam Olmuş Çocuklar Yıldızlara Ulaşmak Serisi 2-Çocuk Kitap Setleri kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Adam Olmuş Çocuklar Yıldızlara Ulaşmak Serisi 2-Çocuk Kitap Setleri kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Adam Olmuş Çocuklar Yıldızlara Ulaşmak Serisi 2-Çocuk Kitap Setleri kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Adam Olmuş Çocuklar Yıldızlara Ulaşmak Serisi 2-Çocuk Kitap Setleri kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU