-->

Atlas Mavisi Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Atlas Mavisi kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Atlas Mavisi kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Atlas Mavisi kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
"Ya yaşanmasaydı?" sorusuyla mücadele etmek zordur,  geçmişin can yakıcı gerçekliğiyle yüzleşmekse daha zor...  Çünkü geçmişi sorgulamak, geleceğe karşı duyulan öfkeyi de beraberinde getirir. Mavi, sığınağı olarak kabullendiği  sahte rüyadan geçmişindeki tüm yaralarının birer birer ortaya çıkmasıyla uyanır. Gerçek dünya ve geçmişi ile yüzleştiğinde ise hayatındaki tek gerçeğin bir çift mavi gözde gizli olduğunu fark eder. Atlas ile Mavi’nin aşkı dünyanın ağırlığı altında ezilseler de  yıkılmaz bir kale hâlini alır. Atlas ile Mavi, “gitmek” ile “kalmak” arasında verdikleri tüm savaşları ve bütün imkânsızlıkları  teker teker aşarak her yolun sonunda birbirlerini bulurlar.    "Neden bu defteri elime aldığımı ve bu satırları yazmaya başladığımı bilmiyorum. Sadece içimdeki zehri bir yere akıtmazsam dağılacağını ve en sonunda beni öldüreceğini hissediyorum. Hatta bundan eminim. Belki bir gün,  belki ben sırtımda taşıdığım dünyanın altında ezildiğimde  bu defteri okuyan bir çift göz hayata benim baktığım  karanlıktan bakar."

***** Atlas Mavisi kitabını için satın alma linkleri:
Atlas Mavisi kitabını satın al

***** Atlas Mavisi indirme linkleri:
Atlas Mavisi kitabını PDF İndir
Atlas Mavisi kitabını ePub İndir
Atlas Mavisi kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Atlas Mavisi kitabını ele aldık. Atlas Mavisi kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Atlas Mavisi kitabının yazarı, Atlas Mavisi kitabının fiyatı ve Atlas Mavisi yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Atlas Mavisi kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Atlas Mavisi kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Atlas Mavisi kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Atlas Mavisi kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU