-->

Avrupa Refah Devletlerinde Göçmenlerin Sosyal Güvenlik Hakkı Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Avrupa Refah Devletlerinde Göçmenlerin Sosyal Güvenlik Hakkı kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Avrupa Refah Devletlerinde Göçmenlerin Sosyal Güvenlik Hakkı kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Avrupa Refah Devletlerinde Göçmenlerin Sosyal Güvenlik Hakkı kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Uluslararası göç, tarih boyunca devam eden dinamik bir süreçten oluşmaktadır. Bireylerin göç etme kararlarında etkili olan sebepler çeşitlilik göstermekte ve bilim insanları tarafından göç sürecini açıklamaya yönelik teoriler ortaya konulmaktadır. Özellikle ülkelerin ekonomik yapısı, bireylere sundukları insan onuruna yaraşır asgari yaşam koşullarını sağlayacak temel haklar, o ülkelere göç akışını etkiyebilmektedir. Bireyleri göç ederken karşılaşacakları sosyal risklere karşı koruyacak en temel hak, sosyal güvenlik hakkıdır. Kitapta, göç alanındaki çalışmalarıyla öne çıkan George Borjas'ın “Immigration and Welfare Magnet” (Göç ve Refah Mıknatısı ya da Göç ve Refah Çekim Etkisi) teorisinden yola çıkılarak refah devletlerinin bireylere sağladığı haklardan biri olan sosyal güvenlik hakkının göç etme kararı üzerinde etkisi incelenmektedir. Ayrıca en yaygın göç teorileri arasında yer alan Lee'nin “İtme ve Çekme Modeli”nin sosyal güvenlik hakkını kapsayıp kapsamayacağı üzerinde tartışmaya yer verilmektedir. Kitap, belirtilen tartışmaları Avrupa Birliği'ne üye refah devletleri kapsamında ve farklı göçmen gruplarını içeren geniş bir kapsam analizi yaparak göç alan yazınına katkıda bulunmaktadır. Kitapta; göç olgusu tek yönlü olarak değil sosyolojik, hukuksal, sosyal politika ve uluslararası hukuk disiplinlerini de kapsayacak şekilde ele alınmaktadır. Dolayısıyla üniversitelerin çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, iktisat, uluslararası ilişkiler, Avrupa çalışmaları, sosyal politika, sosyoloji ve hukuk bölümlerinde olmak üzere tüm sosyal bilimler alanında önemli bir başvuru kaynağı olacaktır.

***** Avrupa Refah Devletlerinde Göçmenlerin Sosyal Güvenlik Hakkı kitabını için satın alma linkleri:
Avrupa Refah Devletlerinde Göçmenlerin Sosyal Güvenlik Hakkı kitabını satın al

***** Avrupa Refah Devletlerinde Göçmenlerin Sosyal Güvenlik Hakkı indirme linkleri:
Avrupa Refah Devletlerinde Göçmenlerin Sosyal Güvenlik Hakkı kitabını PDF İndir
Avrupa Refah Devletlerinde Göçmenlerin Sosyal Güvenlik Hakkı kitabını ePub İndir
Avrupa Refah Devletlerinde Göçmenlerin Sosyal Güvenlik Hakkı kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Avrupa Refah Devletlerinde Göçmenlerin Sosyal Güvenlik Hakkı kitabını ele aldık. Avrupa Refah Devletlerinde Göçmenlerin Sosyal Güvenlik Hakkı kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Avrupa Refah Devletlerinde Göçmenlerin Sosyal Güvenlik Hakkı kitabının yazarı, Avrupa Refah Devletlerinde Göçmenlerin Sosyal Güvenlik Hakkı kitabının fiyatı ve Avrupa Refah Devletlerinde Göçmenlerin Sosyal Güvenlik Hakkı yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Avrupa Refah Devletlerinde Göçmenlerin Sosyal Güvenlik Hakkı kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Avrupa Refah Devletlerinde Göçmenlerin Sosyal Güvenlik Hakkı kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Avrupa Refah Devletlerinde Göçmenlerin Sosyal Güvenlik Hakkı kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Avrupa Refah Devletlerinde Göçmenlerin Sosyal Güvenlik Hakkı kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU