-->

Bay Sinirli: Öğrenci Avı-Nurgül Ateş Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Bay Sinirli: Öğrenci Avı-Nurgül Ateş kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Bay Sinirli: Öğrenci Avı-Nurgül Ateş kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Bay Sinirli: Öğrenci Avı-Nurgül Ateş kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bay Sinirli: Öğrenci Avı-Nurgül Ateş Bay Sinirli: Öğrenci Avı - Nurgül Ateş Karbonhidrat Teyzeler İşbaşında! Hasmektep''te her şey yolunda giderken, panoya ası-lan bir soru kafaları karıştırdı. Her perşembe soru yenileniyor, cuma günü kütüphane dersinde yanıtı verilip kazanan açıklanıyordu. Bir gün, soruları herkesten önce yanıtlayan biri çıktı. Kimdi bu hain? Neden adını vermiyordu? Beterler ve Bücürler ekibini toplamanın vakti gelmişti. Tane, ekibe başkanlık etti ve bir komutan edasıyla planını açıklayıp bağırdı: "Öğrenci avı başlasın!" Öğrenci Avı, kütüphane kültürünü yücelten eğlenceli bir roman... Marka Çizmeli Kedi Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltli Sayfa Sayısı 96 Yayın Tarihi 2016 Yazar Nurgül Ateş Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu KCIZMELIKEDI53887

***** Bay Sinirli: Öğrenci Avı-Nurgül Ateş kitabını için satın alma linkleri:
Bay Sinirli: Öğrenci Avı-Nurgül Ateş kitabını satın al

***** Bay Sinirli: Öğrenci Avı-Nurgül Ateş indirme linkleri:
Bay Sinirli: Öğrenci Avı-Nurgül Ateş kitabını PDF İndir
Bay Sinirli: Öğrenci Avı-Nurgül Ateş kitabını ePub İndir
Bay Sinirli: Öğrenci Avı-Nurgül Ateş kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Bay Sinirli: Öğrenci Avı-Nurgül Ateş kitabını ele aldık. Bay Sinirli: Öğrenci Avı-Nurgül Ateş kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Bay Sinirli: Öğrenci Avı-Nurgül Ateş kitabının yazarı, Bay Sinirli: Öğrenci Avı-Nurgül Ateş kitabının fiyatı ve Bay Sinirli: Öğrenci Avı-Nurgül Ateş yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Bay Sinirli: Öğrenci Avı-Nurgül Ateş kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Bay Sinirli: Öğrenci Avı-Nurgül Ateş kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Bay Sinirli: Öğrenci Avı-Nurgül Ateş kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Bay Sinirli: Öğrenci Avı-Nurgül Ateş kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU