-->

Beden ve Ruh Sağlığı Ebu Zeyd Ahmed El Belhi - Ebu Zeyd Ahmed El-Belhi Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Beden ve Ruh Sağlığı Ebu Zeyd Ahmed El Belhi - Ebu Zeyd Ahmed El-Belhi kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Beden ve Ruh Sağlığı Ebu Zeyd Ahmed El Belhi - Ebu Zeyd Ahmed El-Belhi kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Beden ve Ruh Sağlığı Ebu Zeyd Ahmed El Belhi - Ebu Zeyd Ahmed El-Belhi kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Beden ve Ruh Sağlığı Ebu Zeyd Ahmed El Belhi Endülüs Kitap 10. yüzyılda vefat eden Ebu Zeyd Ahmed el-Belhî'ye ait olan eser, insan mutluluğunun beden ve ruh sağlığının birlikte korunmadan sağlanamayacağı temel felsefesinden hareketle, beden sağlığını korumak için doğru düzenlemeler yapılması gereken yeme-içme, uyku, güzel kokuların kullanımı, egzersiz, masaj vb. birçok konuda bilgiler verdikten sonra, insan hayatını etkileyen aşırı öfke, korku, panik, üzüntü, takıntı ve vesvese gibi her gün karşılaşılan ruhî sorunlardan kurtulmanın yollarını göstermekte ve yararlı tavsiyelerde bulunmaktadır. 11 yüzyıl önce yazılan eser, sağlığın korunması, ruh sağlığının tıbbın bir parçası olarak görülmesi ve bilişsel psikoterapi gibi birçok sahada öncü olmasıyla, tıp, psikoloji ve psikoterapi tarihiyle ilgilenen araştırmacılar için de bir başucu kaynağıdır. El-Kindî ekolüne mensup bir filozof kabul edilen el-Belhî'nin yazdığı 60 civarındaki eserden elimize ulaşabilmiş iki eserden birisi olan kitap, yazarın zihin dünyasının genişliği ve bütüncül bakışının bir göstergesi olarak İslam medeniyeti ilim tarihinde önemli bir yere sahiptir. Marka Endülüs Kitap Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 198 Yayın Tarihi 2020 Yazar Ebu Zeyd Ahmed El-Belhi Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV0000063QXM

***** Beden ve Ruh Sağlığı Ebu Zeyd Ahmed El Belhi - Ebu Zeyd Ahmed El-Belhi kitabını için satın alma linkleri:
Beden ve Ruh Sağlığı Ebu Zeyd Ahmed El Belhi - Ebu Zeyd Ahmed El-Belhi kitabını satın al

***** Beden ve Ruh Sağlığı Ebu Zeyd Ahmed El Belhi - Ebu Zeyd Ahmed El-Belhi indirme linkleri:
Beden ve Ruh Sağlığı Ebu Zeyd Ahmed El Belhi - Ebu Zeyd Ahmed El-Belhi kitabını PDF İndir
Beden ve Ruh Sağlığı Ebu Zeyd Ahmed El Belhi - Ebu Zeyd Ahmed El-Belhi kitabını ePub İndir
Beden ve Ruh Sağlığı Ebu Zeyd Ahmed El Belhi - Ebu Zeyd Ahmed El-Belhi kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Beden ve Ruh Sağlığı Ebu Zeyd Ahmed El Belhi - Ebu Zeyd Ahmed El-Belhi kitabını ele aldık. Beden ve Ruh Sağlığı Ebu Zeyd Ahmed El Belhi - Ebu Zeyd Ahmed El-Belhi kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Beden ve Ruh Sağlığı Ebu Zeyd Ahmed El Belhi - Ebu Zeyd Ahmed El-Belhi kitabının yazarı, Beden ve Ruh Sağlığı Ebu Zeyd Ahmed El Belhi - Ebu Zeyd Ahmed El-Belhi kitabının fiyatı ve Beden ve Ruh Sağlığı Ebu Zeyd Ahmed El Belhi - Ebu Zeyd Ahmed El-Belhi yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Beden ve Ruh Sağlığı Ebu Zeyd Ahmed El Belhi - Ebu Zeyd Ahmed El-Belhi kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Beden ve Ruh Sağlığı Ebu Zeyd Ahmed El Belhi - Ebu Zeyd Ahmed El-Belhi kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Beden ve Ruh Sağlığı Ebu Zeyd Ahmed El Belhi - Ebu Zeyd Ahmed El-Belhi kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Beden ve Ruh Sağlığı Ebu Zeyd Ahmed El Belhi - Ebu Zeyd Ahmed El-Belhi kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU