-->

Bir Kız, Bir Katil ve Bir de Profesör Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Bir Kız, Bir Katil ve Bir de Profesör kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Bir Kız, Bir Katil ve Bir de Profesör kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Bir Kız, Bir Katil ve Bir de Profesör kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Salgın zamanı Akçay’dan İstanbul’a Üniversite eğitimi için gelen Elif’in başından geçen olaylar ve ev arkadaşının cinayete kurban gitmesi arkasındaki acı gerçekleri görüyoruz. Çocuk dünyası ve çocuk gelişiminin yanı sıra aileler hakkında, hikâye tadında önemli bilgiler veren bu kitap hayatınıza önemli ölçüde yön verecektir. ‘’Bebek bezi değiştiren erkek dünyayı değiştirir.’’ ‘’Çocuklarımıza çoğu zaman kulak vermemiz gerekir. Eğer bunu yapmazsanız, çocuğunuzu dinlemeyi öğrenmezseniz söyleyeceklerinin önemli olmadığını varsayarsanız gelecekte kurmak isteyeceğiniz tüm iletişim kanallarını kapatmış olursunuz.’’ ‘’Çocuklar ebeveynlerini taklit ederler. Çocuk ailenin fragmanıdır.’’ ‘’Peki bir çocuk ileride en büyük hayalin nedir sorusuna hayalim yok derse siz ne düşünürdünüz?’’ ‘’Yeni doğmuş bir bebek, öğrenmek için programlanmış küçük bir bilim insanıdır.’’ ‘’Çocuktan hayatınızdaki bir boşluğu doldurmasını mı bekliyorsunuz? Planladığınız bir şeyi başaramadınız mı? Şimdi çocuğunuz aracılığıyla mı başarıyorsunuz? Yoksa bir çocuğun kendi potansiyelini gerçekleştirebilmesi için gereken en iyi olanakları yaratmak için mi oradasınız? Yani kendi hayatını ve senaryosunu yazması için.’’ ‘’Çocuklar ebeveynleriyle iletişim kurduklarında onların ne iş yaptıklarıyla veya ne kadar para kazandıklarıyla ilgilenmezler.’’ ‘’Ebeveynlik paylaşılmalıdır.’’ ‘’Hayallerimiz bize yaşama isteği verirler. Birer yön, anlam, ilhamdırlar. Çocukların gelecekleri için buna ihtiyaçları vardır. Hayalleri yaşamlarını besler.’’

***** Bir Kız, Bir Katil ve Bir de Profesör kitabını için satın alma linkleri:
Bir Kız, Bir Katil ve Bir de Profesör kitabını satın al

***** Bir Kız, Bir Katil ve Bir de Profesör indirme linkleri:
Bir Kız, Bir Katil ve Bir de Profesör kitabını PDF İndir
Bir Kız, Bir Katil ve Bir de Profesör kitabını ePub İndir
Bir Kız, Bir Katil ve Bir de Profesör kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Bir Kız, Bir Katil ve Bir de Profesör kitabını ele aldık. Bir Kız, Bir Katil ve Bir de Profesör kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Bir Kız, Bir Katil ve Bir de Profesör kitabının yazarı, Bir Kız, Bir Katil ve Bir de Profesör kitabının fiyatı ve Bir Kız, Bir Katil ve Bir de Profesör yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Bir Kız, Bir Katil ve Bir de Profesör kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Bir Kız, Bir Katil ve Bir de Profesör kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Bir Kız, Bir Katil ve Bir de Profesör kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Bir Kız, Bir Katil ve Bir de Profesör kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU