-->

Bircan Yıldırım Set 4 Kitap Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Bircan Yıldırım Set 4 Kitap kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Bircan Yıldırım Set 4 Kitap kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Bircan Yıldırım Set 4 Kitap kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Kendinizi kışkırtmaya hazır mısınız? Stres, korku ve endişelere karşı duygusal zeka. İlişkiler, sağlık ve varoluş konularında sizler için yepyeni bir model. Çevremizdeki birçok insan sıkıntı, stres, endişe ve kaygı yaşıyor. Bu kişilerin büyük bir çoğunluğu akıl hastası değildir. Bu kişilerin sorunları daha çok günlük yaşamın ve belirsizliklerin getirdiği sorunlardır. Yaşamda her sorunu çözümleyemeyiz ancak çözümleyemediğimiz bu sorunlarla baş etmeyi öğrenebiliriz. Yaşamın zor süreçlerinden geçerken ayakta kalabilmemiz ancak ve ancak duygularımızı yönetebilmemizle mümkündür. Bu kitap bilinçaltı inançlarını yeniden yapılandırma teknikleriyle kodlayabileceğini, yaşamını bilinç seviyesinde duygusal zekânı geliştirerek yeniden nasıl şekillendirebileceğini armağan olarak veriyor. Bu kitap, bu dünyaya sadece yiyip içmek, gezmek, eğlenmek, üremek ve tüketmek için gelmediğini hatırlatıyor! Bu kitap dünyaya bizden bir “İz” bırakmamız gerektiğini haykırıyor! Siz de değişime, gelişime, özgürleşmeye ve duygusal zekânızı geliştirmeye hazır mısınız? Marka Destek Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 1000 Yayın Tarihi 2020 Yazar Bircan Yıldırım Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV00000777T4

***** Bircan Yıldırım Set 4 Kitap kitabını için satın alma linkleri:
Bircan Yıldırım Set 4 Kitap kitabını satın al

***** Bircan Yıldırım Set 4 Kitap indirme linkleri:
Bircan Yıldırım Set 4 Kitap kitabını PDF İndir
Bircan Yıldırım Set 4 Kitap kitabını ePub İndir
Bircan Yıldırım Set 4 Kitap kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Bircan Yıldırım Set 4 Kitap kitabını ele aldık. Bircan Yıldırım Set 4 Kitap kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Bircan Yıldırım Set 4 Kitap kitabının yazarı, Bircan Yıldırım Set 4 Kitap kitabının fiyatı ve Bircan Yıldırım Set 4 Kitap yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Bircan Yıldırım Set 4 Kitap kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Bircan Yıldırım Set 4 Kitap kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Bircan Yıldırım Set 4 Kitap kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Bircan Yıldırım Set 4 Kitap kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU