-->

Din Ve Beyin - Gazi Özdemir Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Din Ve Beyin - Gazi Özdemir kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Din Ve Beyin - Gazi Özdemir kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Din Ve Beyin - Gazi Özdemir kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Din Ve Beyin - Gazi Özdemir Beynimiz Nasıl Çalışır, Dini Nasıl Algılar? Müslümanlık, üzeri örtülmüş bîr şekilde insanlara sunulmaktadır. "Bütün mesele üzerindeki bu Örtüyü kaldırmak ve ano kaynağa geri dönmektir." diyen Yazarımız Prof. Dr. Gazi Özdemİr, bu kitabında, aslında her şeyin bir ve tek olduğuna ilişkin evrensel prensibin İnsanda ve doğada nasıl işlemekte olduğunu ortaya koruyor. Kitabın sayfalarında ilerledikçe göreceksiniz ki, beynin ve sinir sisteminin çalışma prensipleri ile insanlığın la b İ olduğu yaşam prensipleri birebir aynı kurallara göre islemektedir. 8u prensiplere aykırı hareket edilince nasıl vücudumuzda hastalık belirtileri meydana geliyorsa, toplumsal boyutta da aynı hastalıklar kendini gösteriyor. Aynı şey dinlerin ortaya koymuş olduğu prensipler için de geçerlidir. Kitabm sonuna geldiğinizde; kâinatın en küçük parçasının, bütün ile aslında aynı prensiplere sahip olduğunu görecek, "bîr kelebeğin kanat çırpışının kâinatı gerçeklen de titretebildiğim" hissedeceksiniz. Kur'an aracılığı ile din nasıl sevgi ve huzuru öneriyorsa, Beyin de temelde sevgi ve huzuru önermektedir. Yeryüzünde iyice görenler için pek çok ayet bulunmaktadır. Hala görmüyor musunuz? Marka Sınır Ötesi Yayınları Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 663 Yayın Tarihi 2008 Yazar Gazi Özdemir Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu KFNSINIROTESI02

***** Din Ve Beyin - Gazi Özdemir kitabını için satın alma linkleri:
Din Ve Beyin - Gazi Özdemir kitabını satın al

***** Din Ve Beyin - Gazi Özdemir indirme linkleri:
Din Ve Beyin - Gazi Özdemir kitabını PDF İndir
Din Ve Beyin - Gazi Özdemir kitabını ePub İndir
Din Ve Beyin - Gazi Özdemir kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Din Ve Beyin - Gazi Özdemir kitabını ele aldık. Din Ve Beyin - Gazi Özdemir kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Din Ve Beyin - Gazi Özdemir kitabının yazarı, Din Ve Beyin - Gazi Özdemir kitabının fiyatı ve Din Ve Beyin - Gazi Özdemir yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Din Ve Beyin - Gazi Özdemir kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Din Ve Beyin - Gazi Özdemir kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Din Ve Beyin - Gazi Özdemir kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Din Ve Beyin - Gazi Özdemir kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU