-->

Esrarlı Ada - Gökkuşağı Cep Kitap Dizisi - Jules Verne Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Esrarlı Ada - Gökkuşağı Cep Kitap Dizisi - Jules Verne kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Esrarlı Ada - Gökkuşağı Cep Kitap Dizisi - Jules Verne kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Esrarlı Ada - Gökkuşağı Cep Kitap Dizisi - Jules Verne kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Amerikan iç savaşının sonlarına doğru; Kuzeyli General Ulysses Grant, güneydeki Richmond kentini kuşatmıştı. Richmond Valisi, Güneyli komutan General Lee’den yardım isteyecek askeri için bir balon hazırlatmıştı. İşte bu balon, Kuzeyli birkaç tutsağın kaçış umudu olacaktı. Kucağında köpeği ile bir mühendis, onun özgür bıraktığı uşağı, deneyimli bir gazeteci, usta bir denizci ve gemicinin arkadaşı bir genç; 18 Mart 1865 gecesi esir oldukları kamptan gizlice havalanır. Gaz kaçırmaya başlayan balonla okyanusta dalgalarla boğuşulan zorlu yolculuktan sonra hiç bilmedikleri bir adaya ulaşan kaçaklar, adayı kendileri için yaşanabilir hâle getirebilmek için çaba gösterirler; bir yandan çetin doğa koşullarıyla, hastalıkla mücadele ederken karşılarına rotasını şaşıran korsanlarla da savaşmak zorunda kalır. Edebiyatta bilimkurgunun öncülerinden, Jules Verne (1828-1905), ünlü romanlarından Esrarlı Ada’da, okuru eski bir tanıdıkla da buluşturuyor. Ürün Adı: Esrarlı Ada - Gökkuşağı Cep Kitap Dizisi Ürün Kodu: 9786057921093 Yazar: Jules Verne Basım Yılı: 2019 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 136 Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen: Ali Aydoğan Marka Arkadaş Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 136 Yayın Tarihi 2019 Yazar Jules Verne Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000006GLCN

***** Esrarlı Ada - Gökkuşağı Cep Kitap Dizisi - Jules Verne kitabını için satın alma linkleri:
Esrarlı Ada - Gökkuşağı Cep Kitap Dizisi - Jules Verne kitabını satın al

***** Esrarlı Ada - Gökkuşağı Cep Kitap Dizisi - Jules Verne indirme linkleri:
Esrarlı Ada - Gökkuşağı Cep Kitap Dizisi - Jules Verne kitabını PDF İndir
Esrarlı Ada - Gökkuşağı Cep Kitap Dizisi - Jules Verne kitabını ePub İndir
Esrarlı Ada - Gökkuşağı Cep Kitap Dizisi - Jules Verne kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Esrarlı Ada - Gökkuşağı Cep Kitap Dizisi - Jules Verne kitabını ele aldık. Esrarlı Ada - Gökkuşağı Cep Kitap Dizisi - Jules Verne kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Esrarlı Ada - Gökkuşağı Cep Kitap Dizisi - Jules Verne kitabının yazarı, Esrarlı Ada - Gökkuşağı Cep Kitap Dizisi - Jules Verne kitabının fiyatı ve Esrarlı Ada - Gökkuşağı Cep Kitap Dizisi - Jules Verne yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Esrarlı Ada - Gökkuşağı Cep Kitap Dizisi - Jules Verne kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Esrarlı Ada - Gökkuşağı Cep Kitap Dizisi - Jules Verne kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Esrarlı Ada - Gökkuşağı Cep Kitap Dizisi - Jules Verne kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Esrarlı Ada - Gökkuşağı Cep Kitap Dizisi - Jules Verne kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU