-->

Feyzü'l Furkan Tefsirli Kur'an-ı Kerim Meali - Orta Boy - Ciltli - Taba Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Feyzü'l Furkan Tefsirli Kur'an-ı Kerim Meali - Orta Boy - Ciltli - Taba kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Feyzü'l Furkan Tefsirli Kur'an-ı Kerim Meali - Orta Boy - Ciltli - Taba kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Feyzü'l Furkan Tefsirli Kur'an-ı Kerim Meali - Orta Boy - Ciltli - Taba kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Feyzü'l Furkan Tefsirli Kur'an-ı Kerim Meali - Orta Boy - Ciltli - Taba Feyzü'l Furkan Tefsirli Kur'an-ı Kerim Meali (Orta Boy - Sadece Meal - Ciltli) Eser Özellikleri Yazar: Meal: Prof. Dr. Hasan Tahsin Feyizli Yayınevi: Server Baskı: İstanbul, 2017, 12. Baskı Sayfa Sayısı: 672 Kapak: Sert Kapak Kağıt: 45 gr. 1. Hamur Ebat: 13,5 x 21 cm AÇIKLAMA Kur'an-ı Kerim, Yaradanımız'ın bütün insanlara gönderdiği cihanşümûl, son ve en mükemmel talimat ve tebligâtıdır. Onu insanların, özellikle inananların dilinden kalbine aksedip hayatına hâkim olması için indirmiştir. Allah'ı tanımak, Kur'an'ı tanımakla; Kur'an'ı tanımak ise onu okumak, ilke ve esaslarını hayata geçirmekle olur. "Allah var" deyip de yokmuş gibi yaşamanın; Kur'an'a inandığını söyleyip de Kur'an'sız bir yaşantının doğuracağı tehlikeden kendimizi ve neslimizi korumak mecburiyetindeyiz. Bütün kitap ve dinleri içine alan, son ilahî kitabımız Kur'an-ı Kerim, sadece zihnimize hitap eden ve zihnen ilgi duymak ve inandığımızı söylemekle yetinmemiz gereken bir kitap değildir. O, bütün eylemlerimizde kendisine yönelmemiz ve yaşantımızda uygulamamız gereken bir kitaptır. Çünkü katılaşmış/taşlaşmış kalpler onunla yumuşar, çağlara açılan yol bu hakikat nuruyla aydınlanır. Kur'an-ı Kerim'in en doğru şekilde anlaşılması ve yaşanmasıyla ilgili olarak yıllardır ileri sürülen en büyük bahane "okuduğumu anlayamıyorum" idi. Bugün bu mazereti ortadan kaldıran nitelikli bir çalışmaya kavuştuk. Uzun yılların emeği ve birikimiyle hazırlanan, sade ve anlaşılır bir Türkçe ile yazılmış, gerekli görülen yerleri anlamayı kolaylaştıracak kısa tefsirlerle zenginleştirilmiş, iniş gayesini ve Allah'ın muradını anlamayı hedeflemiş ender bir çalışma: Feyzü'l-Furkân… Mealde, gerekli fıkhî, itikâdî, tarihî ve sosyolojik açıklamalar yapılarak birçok parantezsiz/çıplak meallerin doğuracağı tehlike önlenmeye çalışılmış, böylece âyet ve açıklamalarını her seviyedeki insanın rahatlıkla anlaması ve anlatması sağlanmıştır. Kur'an'ın anlamıyla ve ruhuyla buluşmak, O'na uygun bir yaşam sürmek isteyenler için bu eser kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor… Marka Server Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Orta Boy Cilt Durumu Ciltli Sayfa Sayısı 672, 672 Yayın Tarihi 2017 Yazar Hasan Tahsin Feyizli Diğer Garanti Süresi (Ay) 24 Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBV00000J4KDF

***** Feyzü'l Furkan Tefsirli Kur'an-ı Kerim Meali - Orta Boy - Ciltli - Taba kitabını için satın alma linkleri:
Feyzü'l Furkan Tefsirli Kur'an-ı Kerim Meali - Orta Boy - Ciltli - Taba kitabını satın al

***** Feyzü'l Furkan Tefsirli Kur'an-ı Kerim Meali - Orta Boy - Ciltli - Taba indirme linkleri:
Feyzü'l Furkan Tefsirli Kur'an-ı Kerim Meali - Orta Boy - Ciltli - Taba kitabını PDF İndir
Feyzü'l Furkan Tefsirli Kur'an-ı Kerim Meali - Orta Boy - Ciltli - Taba kitabını ePub İndir
Feyzü'l Furkan Tefsirli Kur'an-ı Kerim Meali - Orta Boy - Ciltli - Taba kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Feyzü'l Furkan Tefsirli Kur'an-ı Kerim Meali - Orta Boy - Ciltli - Taba kitabını ele aldık. Feyzü'l Furkan Tefsirli Kur'an-ı Kerim Meali - Orta Boy - Ciltli - Taba kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Feyzü'l Furkan Tefsirli Kur'an-ı Kerim Meali - Orta Boy - Ciltli - Taba kitabının yazarı, Feyzü'l Furkan Tefsirli Kur'an-ı Kerim Meali - Orta Boy - Ciltli - Taba kitabının fiyatı ve Feyzü'l Furkan Tefsirli Kur'an-ı Kerim Meali - Orta Boy - Ciltli - Taba yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Feyzü'l Furkan Tefsirli Kur'an-ı Kerim Meali - Orta Boy - Ciltli - Taba kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Feyzü'l Furkan Tefsirli Kur'an-ı Kerim Meali - Orta Boy - Ciltli - Taba kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Feyzü'l Furkan Tefsirli Kur'an-ı Kerim Meali - Orta Boy - Ciltli - Taba kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Feyzü'l Furkan Tefsirli Kur'an-ı Kerim Meali - Orta Boy - Ciltli - Taba kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU