-->

Gargantis (Bez Ciltli / Şömizli) Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Gargantis (Bez Ciltli / Şömizli) kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Gargantis (Bez Ciltli / Şömizli) kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Gargantis (Bez Ciltli / Şömizli) kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Tuhaf Deniz Kasabası’nın üzerinde patlamaya hazır fırtına bulutları dolaşıyor. Balıkçıların söylediğine göre buna sebep olan şey efsanevi bir canavar. Ve bilirsiniz ki efsanelerin, yeniden hayat bulmak gibi bir alışkanlığı var. Biri, bu ürkütücü sahil kasabasının altındaki sulu mağaralarda uyuyan antik Gargantis’i uyandırıyor. Görünüşe göre Gargantis bir şeyin peşinde: Su altı sığınağından çalınan bir hazine. Belki de bu hazine Büyük Nautilus Oteli’nin Kayıp Eşya Sorumlusu Herbert Limon'un gözetimindedir. Cesur Violet ve sadık dostu Herbert, Gargantis'in ne istediğini ve hazinesini kimin çaldığını bulmak için elinden geleni yapacak. Fakat gizemli karakterlerle dolu bir kasabada suçlu, yoldan geçen herhangi biri olabilir! İki maceraperestin, suların hiç durulmadığı Tuhaf Deniz Kasabası’nda başlayan, denizin soğuk ve karanlık derinliklerinden geçen olağanüstü macerası devam ediyor!

***** Gargantis (Bez Ciltli / Şömizli) kitabını için satın alma linkleri:
Gargantis (Bez Ciltli / Şömizli) kitabını satın al

***** Gargantis (Bez Ciltli / Şömizli) indirme linkleri:
Gargantis (Bez Ciltli / Şömizli) kitabını PDF İndir
Gargantis (Bez Ciltli / Şömizli) kitabını ePub İndir
Gargantis (Bez Ciltli / Şömizli) kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Gargantis (Bez Ciltli / Şömizli) kitabını ele aldık. Gargantis (Bez Ciltli / Şömizli) kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Gargantis (Bez Ciltli / Şömizli) kitabının yazarı, Gargantis (Bez Ciltli / Şömizli) kitabının fiyatı ve Gargantis (Bez Ciltli / Şömizli) yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Gargantis (Bez Ciltli / Şömizli) kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Gargantis (Bez Ciltli / Şömizli) kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Gargantis (Bez Ciltli / Şömizli) kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Gargantis (Bez Ciltli / Şömizli) kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU