-->

Gladyatör Okulu Seti Ciltli 1-2 - Jordan Scott Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Gladyatör Okulu Seti Ciltli 1-2 - Jordan Scott kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Gladyatör Okulu Seti Ciltli 1-2 - Jordan Scott kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Gladyatör Okulu Seti Ciltli 1-2 - Jordan Scott kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Kan Yemini - Gladyatör Okulu 1 Kısa Özet  Kolezyum ne zaman inşa edildi? Papirüs ne demek? Peki ya gladyatör kelimesinin kökeni? Tarih meraklıları, Antik Roma’nın sokaklarında koşturmaya hazır mısınız? Lucius, haksız yere suçlandığı için kaçmak zorunda kalan babasının adını temize çıkarmaya çalışıyor. Bir dedektif gibi kanıtların peşinden koşturan Lucius, gladyatör kardeşi Quintus ve Mısırlı dostu Isidora ile birlikte, sizi keyifli ve çok şey öğreneceğiniz bir maceraya çağırıyor. Kan ve Ateş - Gladyatör Okulu 2 Kısa Özet Vezüv Yanardağı nerede? Lucerna ne demek? Forum ne işe yarıyordu? Tarih meraklıları, Antik Roma’nın sokaklarında koşturmaya hazır mısınız? Lucius, gladyatör kardeşi Quintus’un peşinden İtalya’nın gözde şehri Pompei’ye sürükleniyor. Vezüv Yanardağı patlamak üzere! Şehir depremlerle sarsılıyor fakat kimse olacakları öngöremiyor. Ve Lucius, aradığı kanıtları hâlâ bulamadı. Keyifli ve çok şey öğreneceğiniz bir macera sizi bekliyor! Marka Nemesis Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Büyük Boy Cilt Durumu Ciltli Sayfa Sayısı 430 Yaş Grubu 9+ Yaş Yayın Tarihi 2018 Yazar Jordan Scott Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV0000060SIP

***** Gladyatör Okulu Seti Ciltli 1-2 - Jordan Scott kitabını için satın alma linkleri:
Gladyatör Okulu Seti Ciltli 1-2 - Jordan Scott kitabını satın al

***** Gladyatör Okulu Seti Ciltli 1-2 - Jordan Scott indirme linkleri:
Gladyatör Okulu Seti Ciltli 1-2 - Jordan Scott kitabını PDF İndir
Gladyatör Okulu Seti Ciltli 1-2 - Jordan Scott kitabını ePub İndir
Gladyatör Okulu Seti Ciltli 1-2 - Jordan Scott kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Gladyatör Okulu Seti Ciltli 1-2 - Jordan Scott kitabını ele aldık. Gladyatör Okulu Seti Ciltli 1-2 - Jordan Scott kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Gladyatör Okulu Seti Ciltli 1-2 - Jordan Scott kitabının yazarı, Gladyatör Okulu Seti Ciltli 1-2 - Jordan Scott kitabının fiyatı ve Gladyatör Okulu Seti Ciltli 1-2 - Jordan Scott yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Gladyatör Okulu Seti Ciltli 1-2 - Jordan Scott kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Gladyatör Okulu Seti Ciltli 1-2 - Jordan Scott kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Gladyatör Okulu Seti Ciltli 1-2 - Jordan Scott kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Gladyatör Okulu Seti Ciltli 1-2 - Jordan Scott kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU