-->

Göç Yolu.. Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Göç Yolu.. kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Göç Yolu.. kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Göç Yolu.. kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Birinci Dünya Savaşı mücadelesi sürerken Anadolu topraklarında düşman işgaline karşı zorluklarla mücadele eden ve acı çeken ailelerden biri de Gümüşhane’nin Kabaktepe köyü (Şurut köyü) efradından Molla Abdi’nin ailesidir. Yaklaşan Rus işgaline tanıklık eden, askerlik dönüşü memleketi civarına haber salarak, insanları bu mezalimden kurtarmak için savaş veren bir mücadele kahramanıdır Molla Abdi. O zor yıllarda, bir tarafta vatan, millet ve din için verilen bağımsızlık mücadelesi sürüyordur. Diğer taraftaysa ailelerin dirliğini, bütünlüğünü korumak için verilen uğraşlar; aşklar, sevdalar, ümitsizlikler, dinmeyen hasretler ve ölümler vardır. Göç Yolu kitabı Molla Abdi’nin ailesiyle birlikte Ankara’nın Çubuk ilçesine varabilmek üzere çıktıkları uzun ve zorlu göç yolcuğunu konu alıyor. Bir duraktan sonra ailenin maddi olarak geçinebilme, hayata tutunabilme mücadelesine dönüşen bu çetin yolculukta Molla Abdi’nin aile fertleri büyük bir kayıp verecek, acı bedeller ödeyecektir. Ancak hiçbirinin ödediği bedel, Molla Abdi’nin ödeyeceği bedel kadar büyük ve ağır olmayacaktır. Göç Yolu kitabı, yaşanan hadiseleri unutmamak ve ülkemizin ne denli ağır şartlar altında kurulduğunu zihinlerimizde canlı tutmak için kaleme alındı. O zor zamanları yaşayan ecdadımızı her an saygı ve rahmetle anmamızı, ayrıca vatanımızın değerini de daha iyi anlamamızı sağlayacaktır.

***** Göç Yolu.. kitabını için satın alma linkleri:
Göç Yolu.. kitabını satın al

***** Göç Yolu.. indirme linkleri:
Göç Yolu.. kitabını PDF İndir
Göç Yolu.. kitabını ePub İndir
Göç Yolu.. kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Göç Yolu.. kitabını ele aldık. Göç Yolu.. kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Göç Yolu.. kitabının yazarı, Göç Yolu.. kitabının fiyatı ve Göç Yolu.. yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Göç Yolu.. kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Göç Yolu.. kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Göç Yolu.. kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Göç Yolu.. kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU