-->

Hayat Bir Kere-Özen Yula Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Hayat Bir Kere-Özen Yula kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Hayat Bir Kere-Özen Yula kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Hayat Bir Kere-Özen Yula kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Hayat Bir Kere-Özen Yula Kim bu adamla kadın? Eski, bildik birilerine benziyorlar ama hatırlayamıyorum. O kadar çok insan gördüm ki… Ölüler birbirine benziyor, diriler birbirine. Sonra diriler ölülere, ölülerde dirilere benziyorlar. Bilmiyorum. Her ne kadar çaba göstersem de görmemek ve duymamak için, beceremiyorum. Adamın haykırdığını işitiyorum: “Hayat bir kere!” diyor. Sonra derin bir sessizlik. Arada onu bozan hışırtılar. Kendimi zehirliyorum, kendimi boğuyorum. Üşüyorum. Ne kadar ılık olsa da hava. İnsanlığın binlerce yıldır peşinden koştuğu ölümsüzlük ve efsanelerle kurgulanmış bir hikâye… Özen Yula; ölüm, yaşam, insan, tanrı, zaman ve sonsuzluk üzerine olağanüstü bir roman sunuyor bizlere… Marka Everest Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Yazar Özen Yula Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu KEVEREST16090

***** Hayat Bir Kere-Özen Yula kitabını için satın alma linkleri:
Hayat Bir Kere-Özen Yula kitabını satın al

***** Hayat Bir Kere-Özen Yula indirme linkleri:
Hayat Bir Kere-Özen Yula kitabını PDF İndir
Hayat Bir Kere-Özen Yula kitabını ePub İndir
Hayat Bir Kere-Özen Yula kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Hayat Bir Kere-Özen Yula kitabını ele aldık. Hayat Bir Kere-Özen Yula kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Hayat Bir Kere-Özen Yula kitabının yazarı, Hayat Bir Kere-Özen Yula kitabının fiyatı ve Hayat Bir Kere-Özen Yula yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Hayat Bir Kere-Özen Yula kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Hayat Bir Kere-Özen Yula kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Hayat Bir Kere-Özen Yula kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Hayat Bir Kere-Özen Yula kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU