-->

Hayata Küçük Dokunuşlar - Ilyas Altunkaya Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Hayata Küçük Dokunuşlar - Ilyas Altunkaya kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Hayata Küçük Dokunuşlar - Ilyas Altunkaya kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Hayata Küçük Dokunuşlar - Ilyas Altunkaya kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Hayata Küçük Dokunuşlar Kitap AçıklamasıUyandığınız her günün kıymetini bilin. Bir daha o güne asla uyanamayacaksınız. İnsan bir kez doğuyor, bir kez ölüyor. Bir kez çocuk oluyor, bir kez genç oluyor ve bir kez ihtiyar oluyor. Tekrarı olmayan bir hayatın sahipleriyiz. Dünya uzayda, bir geçtiği yerden bir daha geçmiyor. Sen de uyandığın bir sabaha tekrar uyanamayacaksın. Her günümüz bize bahşedilen eşsiz ve tekrarı olmayacak olan bir ödüldür. Marka Çınaraltı Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 132 Yayın Tarihi 2021 Yazar İlyas Altunkaya Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000007I3HM

***** Hayata Küçük Dokunuşlar - Ilyas Altunkaya kitabını için satın alma linkleri:
Hayata Küçük Dokunuşlar - Ilyas Altunkaya kitabını satın al

***** Hayata Küçük Dokunuşlar - Ilyas Altunkaya indirme linkleri:
Hayata Küçük Dokunuşlar - Ilyas Altunkaya kitabını PDF İndir
Hayata Küçük Dokunuşlar - Ilyas Altunkaya kitabını ePub İndir
Hayata Küçük Dokunuşlar - Ilyas Altunkaya kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Hayata Küçük Dokunuşlar - Ilyas Altunkaya kitabını ele aldık. Hayata Küçük Dokunuşlar - Ilyas Altunkaya kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Hayata Küçük Dokunuşlar - Ilyas Altunkaya kitabının yazarı, Hayata Küçük Dokunuşlar - Ilyas Altunkaya kitabının fiyatı ve Hayata Küçük Dokunuşlar - Ilyas Altunkaya yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Hayata Küçük Dokunuşlar - Ilyas Altunkaya kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Hayata Küçük Dokunuşlar - Ilyas Altunkaya kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Hayata Küçük Dokunuşlar - Ilyas Altunkaya kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Hayata Küçük Dokunuşlar - Ilyas Altunkaya kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU